Scene incredibile în Parlament. Sala Comisiei Juridice a fost încuiată cu cheia, pentru a o împiedică pe Diana Şoşoacă să intre

Diana Şoşoacă a chemat marţi poliţia la Parlament, după ce au avut loc scene incredibile cu preşedinta Comisiei juridice a Senatului, Iuliana Scântei, unde Şoşoacă trebuia să fie audiată înainte de a fi sancţionată pentru comportamentul în Senat, la propunerea PNL.

15 apr. 2021, 14:28
Scene incredibile în Parlament. Sala Comisiei Juridice a fost încuiată cu cheia, pentru a o împiedică pe Diana Şoşoacă să intre

Scene incredibile în Parlament. Membrii Comisiei Juridice a Senatului s-au încuiat cu cheia în sala de ședințe, miercuri, de teamă să nu intre din nou peste ei senatoarea Diana Șoșoacă.

Totul după ce marţi senatoarea a fentat colegii și a profitat de neatenția lor, intrând în sală, deși Iulia Scântei a vrut să îi interzică accesul, din cauză că nu purta o mască din material, ci una din plastic, dar care îi acoperea totuși gura și nasul.

Comisia Juridică a Senatului s-a reunit, miercuri, pentru o dezbatere pe tema desființării Secției Speciale de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, informează ProTV. Senatorii au decis să să solicite Agenției Naționale de Medicamente și Dispozitive Medicale, precum și unei structuri din cadrul MApN să verifice dacă masca de plastic a senatoarei Diana Șoșoacă, de la care a pornit tot scandalul de săptămâna trecută, este conformă cu normele sanitare de protecție împotriva Covid-19, mai anunță sursa citată.

Scene incredibile la Comisia Juridică: Diana Şoşoacă acuză că a fost agresată

Scandalul de marţi a început de la faptul că Scântei i-a cerut Dianei Şoşoacă să poarte mască de protecţie. Ulterior Şoşoacă a sunat la 112 după ce nu a fost lăsată în sală, susţinând că a fost „bruscată şi lovită”. Ea a precizat că va face plângere penală împotriva Laurei Scântei dar şi a câtorva angajaţi ai Senatului.

„Vă bateţi joc de votul românilor. Eu sunt un angajat al poporului. Acum încălcaţi legea şi Constituţia. Vreau să văd ordinul scris că nu am dreptul să intru în această şedinţă”, a spus Diana Şoşoacă.

„Am fost lovită la picior. Dacă doamna Scîntei vrea să fiu bătută, atunci va avea plângere penală pentru instigare la violenţă. Cum vă permiteţi?”, a adăugat senatoarea.

Citeşte şi: Marius Budăi, atac dur la coaliţia de guvernare: „Se moare în spitale şi puştanii de stat se ameninţă că-şi iau jucăriile şi pleacă”