Marcel Ciolacu îl persiflează pe Florin Cîţu după ce a greşit judeţul în care află comuna Biliești. „Opriţi inundaţiile! Nu ştiu unde mă aflu!”

Marcel Ciolacu l-a criticat pe Florin Cîţu pe motiv că nu a ieşit pe teren pentru a coordona intervenţia autorităţilor de salvare a oamenilor afectaţi de inundaţii. De asemenea, preşedintele PSD susţine că premierul "nu s-a deranjat din mini-vacanța de Rusalii", însă a primit o lecţie de geografie din partea subordonaţilor săi.

20 iun. 2021, 19:58
Marcel Ciolacu îl persiflează pe Florin Cîţu după ce a greşit judeţul în care află comuna Biliești. „Opriţi inundaţiile! Nu ştiu unde mă aflu!”

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a semnalat o gafă pe care ar fi făcut-o Florin Cîţu în timpul videoconferinţei online pe care a avut-o duminică cu prefecţii pe tema inundaţiilor.

„OPRIȚI INUNDAȚIILE! CĂCI NU ȘTIU UNDE MĂ AFLU!” – poate fi cel mai de succes slogan al premierului Florin Cîțu!
În loc să iasă pe teren, să coordoneze intervenția autorităților județene de salvare a oamenilor din calea apelor, prim-ministrul a participat astăzi….la o lecție de geografie. Primită de la subordonații săi!

Cîțu a mutat localitatea vrânceană Biliești… printre dealurile sucevene cu oi ale liberalului Gheorghe Flutur!
În videoconferința cu prefecții din țară, premierul a citit foile ca un contabil începător, fără măcar să aibă minima curiozitate – de la nivelul funcției pe care #NEALES o ocupă – unde sunt zonele afectate.
Cartea de geografie n-a omorât pe nimeni, domnule Cîțu. Și notați !

Localitatea Biliești este în județul Vrancea și a fost puternic afectată, peste 50 de gospodării fiind distruse de ape.
Localitatea Biliești este condusă chiar de un primar liberal, domnule candidat liberal Cîțu”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, provocare pentru Grindeanu și Rafila: „Scoateți cardurile, prieteni”

Marcel Ciolacu îl ironizează pe Florin Cîţu: „Sub greutatea funcției, nici cu degetul nu își găsește drumul pe harta României”

„Este clar tuturor acum de ce premierul nu s-a deranjat din mini-vacanța de Rusalii, să iasă să ajute sinistrații. S-ar fi pierdut pe drum, printre șuvoaie! Sub greutatea funcției, nici cu degetul nu își găsește drumul pe harta României!

P.S. În loc să-i ascundă greșelile, Biroul de Presă al Guvernului mai bine i-ar cumpăra premierului o hartă! Declarațiile inepte ale prim-ministrului au fost modificate în transcriptul videoconferinței cu prefecții. Dar asta nu schimbă realitatea!”, a mai precizat liderul social-democrat.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat că începând de vineri şi până în prezent, 77 de localităţi din 26 de judeţe au fost afectate de fenomenele hidro-meteorologice. Aproape 7.000 de lucrători ai MAI au intervenit duminică, alţi 20.000 sunt pregătiţi să intervină şi ei, în caz de necesitat, conform News.ro.

În judeţul Vrancea se intervine după ce 50 de gospodării au fost inundate. În judeţul Neamţ, patru familii sunt izolate după ce un pod s-a rupt.

Citeşte şi: Ajutoare pentru familiile afectate de inundaţii. Florin Cîţu a anunţat câţi bani alocă Guvernul


loading...