Marcel Ciolacu, avertizare pentru Streinu-Cercel, după intrarea în PSD: Familia dumneavoastră va fi atacată!

Marcel Ciolacu a venit cu o avertizare pentru profesorul Adrian Streinu-Cercel, după ce acesta a anunţat că se alătură pe lista de candidaţi ai PSD pentru Parlamentul României. Preşedintele PSD a spus că familia medicului va fi atacată.

RomaniaTV.net
19 oct. 2020, 04:48
Marcel Ciolacu, avertizare pentru Streinu-Cercel, după intrarea în PSD: Familia dumneavoastră va fi atacată!

„Eu vreau să îl asigur pe domnul profesor, pe care câteodată îl deranjez şi la ora 1 noaptea, că astăzi dânsul nu face un legământ sau o promisiune PSD, ci face un legământ în continuare cu românii şi dorim ca Parlamentul să beneficieze de cei mai buni specialişti în lupta cu pandemia.

După venirea profesorului Rafila am constatat şi eu un atac la familia lui, ştiind atât eu, cât şi domnul prim-ministru Orban foarte bine adevărul. Sunt ferm convins că şi dumneavoastră personal şi familia dumneavoastră va fi atacată de aceşti oameni mici care nu văd dimensiunea dezastrului sanitar din acest moment din România.

Îmi cer scuze dumneavoastră şi familiei dumneavoastră, profesorului Rafila şi familiei sale pentru acest inconvenient pe care trebuie să îl suportaţi pentru faptul că v-aţi decis să faceţi parte din viitorul Parlament”, a spus Marcel Ciolacu.