Marcel Ciolacu cere Prefecturii Bucureşti încetarea mandatului de primar al lui Robert Negoiţă

PSD cere Prefectului Capitalei să emită de urgență ordinul de încetarea mandatului de primar al Sectorului 3 pentru Robert Negoiță, conform Stiripesurse.ro.

RomaniaTV.net
17 iul. 2020, 13:17
Marcel Ciolacu cere Prefecturii Bucureşti încetarea mandatului de primar al lui Robert Negoiţă

O solicitare în acest sens a fost transmisă Prefecturii Municipiului București de președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Solicitarea este motivată pe faptul că Robert Negoiță a anunțat ieri că s-a înscris și a devenit președintele Partidului București 2020 (PB2020) și că prin urmare a părăsit partidului pe listele căruia a fost ales la alegerile locale din 2016.

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, a anunţat joi lansarea Partidului Bucureşti 2020.

„Astăzi lansăm un partid nou. Îl anunţăm azi. Este un moment de cotitură. Avem nevoie de un restart în România în general, iar în Bucureşti în mod special”, a precizat Negoiţă, într-o conferinţă de presă.

Acesta a reafirmat că nu se mai regăseşte în PSD, formaţiune politică a cărei ”reformare rămâne un deziderat perpetuu”.

„Pentru toţi cei care au urmărit în ultimii ani declaraţiile mele publice, anunţul de astăzi nu este o surpriză. Spun de suficient timp că nu mă mai regăsesc în PSD, că locul meu nu mai poate fi într-o formaţiune politică a cărei reformare rămâne un deziderat perpetuu. De asemenea, în ciuda interesului manifestat de aproape toate formaţiunile politice din acest moment, am considerat că este momentul acum să propun locuitorilor Capitalei o schimbare de paradigmă politică. Adică un partid local, cu ambiţii exclusiv locale, aproape de nevoile oraşului, pornit de la zero, ca o maşină nouă ce-i aşteaptă pe toţi să-şi ia inima în dinţi şi să se urce la volan pentru a putea schimba în bine oraşul în care trăiesc”, a spus Negoiţă.

Citeşte şi: Sondaj IRSOP: Gabriela Firea conduce în lupta pentru Primăria Bucureşti. Candidatul surpriză care se ridică pe locul 3