Marcel Ciolacu: Comisia Europeană a spus azi cât se poate de clar că economia României se va prăbuşi în acest an

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă miercuri că ”PNL va reuşi să îngroape economia românească, dezvoltată şi aşa cu greu în ultimii ani”, dacă nu va adopta urgent măsuri concrete de relansare.

RomaniaTV.net
06 mai 2020, 13:24
Marcel Ciolacu: Comisia Europeană a spus azi cât se poate de clar că economia României se va prăbuşi în acest an

„Comisia Europeană a spus azi cât se poate de clar că economia României se va prăbuși în acest an. Scădere economică de 6% și deficit bugetar de 9,2% din PIB!

Indiferent cât de mult mint, indiferent de câte date falsifică, indifrent de extratereștrii sau hackerii care s-au pus, vezi Doamne!, pe ei, realitatea este una singură. Sumbră!

Fără măsuri economice concrete, fără o infuzie serioasă de capital în sprijinul celor care produc valoare adaugată, fără un plan clar și coerent de redeschidere în condiții de siguranță a activității economice, PNL va reuși să îngroape economia românească, dezvoltată și așa cu greu în ultimii ani.

La Bruxelles, nu merge nici placa cu „socialiștii răi”, nici cea cu greaua moștenire! Și nici cifrele scoase din burtă…”, a scris Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Mesajul a fost însoţit de o fotografie care îi înfăţişează pe Klaus Iohannis şi Ludovic Orban, peste care este lipită previziunea Comisiei Europene, conform căreia România va înregistra un deficit bugetar de 9,2% şi o scădere economică de 6%.

Citeşte şi: Economia României va scădea cu 6%, iar deficitul guvernamental va depăşi 9%. Comisia Europeană prevede un an sumbru pentru ţara noastră