Marcel Ciolacu demască manevrele de la guvernare: „Am înțeles șantajul făcut asupra PSD-ului. Avem o criză politică falsă”

Marcel Ciolacu a declarat pentru Romania TV că opoziția a făcut presiuni asupra PSD-ului, de asemenea, el a mai menționat că cei 5000 de participanți de la congres trebuie amendați.

28 sept. 2021, 21:38
Marcel Ciolacu demască manevrele de la guvernare: „Am înțeles șantajul făcut asupra PSD-ului. Avem o criză politică falsă”

Marcel Ciolacu

, președintele Partidului Social Democrat, a criticat dur maniera celor de la putere de a gestiona actuala situație de criză.

Președintele PSD a subliniat că guvernanții ignoră adevăratele probleme ale românilor, cum ar fi criza economică sau cea sanitară.

De asemenea, Ciolacu a mai menționat că cei 5000 de de participanți de la Congresul PNL trebuie amendați pentru încălcarea regulilor de restricție așa cum au fost amendați toți cetățenii români.

„Am înțeles șantajul făcut asupra PSD-ului. Voturile PSD-ului nu o să se încline în fața unui șantaj. Așteptăm decizia CCR-ului. Votăm orice moțiune ajunge în Parlament.
Când este conflict, acea moțiune trebuie respinsă de Parlament. Noi avem o criză sanitară, 11.000  de cazuri și peste 200 de decese, avem o criza economică și avem o criza politică falsă.
Acum vor să plece Cîțu că să revină ei la guvernare. În toată această criză politică unde se regăsesc românii.
Cel mai important pentru români este depășim impasul din această iarna în ceea ce privește pandemia și din punct de vedere economic.
Este foarte probabil ca Iohannis să-l propună din nou pe Cîțu. Este un coșmar ce s-a întâmplat după aceste alegeri.
Au ținut acea oroare de congres, acea sfidare la adresa tuturor românilor. Cum să ieși tu ministru de la Interne să spui oamenilor ca ai fost acolo în calitate de mebru al PNL-ului. Eu n-am văzut ipocrizie mai mare să dai vina pe oganizatori. Toți cei care au participat la congres trebuie să fie amendați, așa cum au fost amendați toți românii.
Dacă inițiază Orban mergem la suspendare. Acest vals făcut de USR se va termian dacă votează moțiunea de cenzură. Merg la anticipate.
Eu n-am făcut niciun gest greșit și nicio mișcare politică care să dăuneze colegilor mei.” a declarat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, mesaj pentru români: „Pentru Iohannis şi slugile PNL, TU NU CONTEZI! E timpul să spunem STOP!”

Marcel Ciolacu şi PSD

se află în expectativă, după ce au anunţat că va depune o moţiune de cenzură contra guvernului Cîţu, dacă cea deja depusă de AUR şi care se bucură de sprijinul USR-PLUS nu va primi undă verde din partea CCR.

„Pentru Iohannis și slugile PNL – TU NU CONTEZI!
Tu te chinui. Ești cinstit. Ai bun-simț. Respecți reguli. Plătești facturi. Muncești mult. Ai copii. Și ți-au închis iar școala! Iohannis și lacheii. PNL n-au reguli! N-au lege! Au doar privilegii!

Tu te chinui!

Iohannis și ai lui ți-au rânjit în față și ți-au spus direct că TU NU CONTEZI! Au aliniat toate instituțiile statului – alea care pe tine te-au cocoșat cu amenzi!, pentru ca niște ultrași cu carnet de partid să se îmbrâncească, să se îmbulzească și să se huiduie între ei!

Congresul PNL a fost un focar de infecție! Și sanitar, și moral! Dar pentru a-l ține, au schimbat legi peste noapte și ți-au ascuns ”strategic” 1.400 de cazuri COVID-19 doar în București.

Un “Festival al Sfidării Naționale”, după ce anul trecut ți-au ascuns morții pentru a face alegeri. Te-au mințit! Te-au umilit! Pentru că ei cred că TU NU CONTEZI!

Marcel Ciolacu: „E timpul ca tu să contezi! E timpul ca ei să plece acasă!”
AJUNGE!

Românii urăsc NEDREPTATEA! Detestă AROGANȚA! Și NU SUFERĂ să fie luați de proști!

E timpul să punem STOP! E timpul ca TU SĂ CONTEZI! E timpul ca democrația și domnia legii să revină în România!!! E timpul ca ei să plece acasă! Și tu să nu te mai chinui!

NOI suntem 20 de milioane, ei doar o mână de TICĂLOȘI care au capturat statul!
TU CONTEZI!
#motiunedecenzura #supermanpleaca #demnitatepentruromani”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.