Marcel Ciolacu, mesaj pentru români: „Pentru Iohannis şi slugile PNL, TU NU CONTEZI! E timpul să spunem STOP!”

Marţi dimineaţă, preşedintele PSD Marcel Ciolacu a transmis un mesaj românilor, condamnând încă o dată organizarea congresului PNL, prin sfidarea tuturor regulilor de prevenţia a Covid 19.

28 sept. 2021, 08:49
Marcel Ciolacu, mesaj pentru români: „Pentru Iohannis şi slugile PNL, TU NU CONTEZI! E timpul să spunem STOP!”

Marcel Ciolacu şi PSD se află în expectativă, după ce au anunţat că va depune o moţiune de cenzură contra guvernului Cîţu, dacă cea deja depusă de AUR şi care se bucură de sprijinul USR-PLUS nu va primi undă verde din partea CCR.

„Pentru Iohannis și slugile PNL – TU NU CONTEZI!
Tu te chinui. Ești cinstit. Ai bun-simț. Respecți reguli. Plătești facturi. Muncești mult. Ai copii. Și ți-au închis iar școala! Iohannis și lacheii. PNL n-au reguli! N-au lege! Au doar privilegii!

Tu te chinui!

Iohannis și ai lui ți-au rânjit în față și ți-au spus direct că TU NU CONTEZI! Au aliniat toate instituțiile statului – alea care pe tine te-au cocoșat cu amenzi!, pentru ca niște ultrași cu carnet de partid să se îmbrâncească, să se îmbulzească și să se huiduie între ei!

Congresul PNL a fost un focar de infecție! Și sanitar, și moral! Dar pentru a-l ține, au schimbat legi peste noapte și ți-au ascuns ”strategic” 1.400 de cazuri COVID-19 doar în București.

Un “Festival al Sfidării Naționale”, după ce anul trecut ți-au ascuns morții pentru a face alegeri. Te-au mințit! Te-au umilit! Pentru că ei cred că TU NU CONTEZI!

Citeşte şi: Nicuşor Dan continuă războiul cu Gabriela Firea deşi conduce Primăria de aproape un an. „La începutul mandatului său, Bucureștiul era realmente într-un faliment nedeclarat”

Marcel Ciolacu: „E timpul ca tu să contezi! E timpul ca ei să plece acasă!”

AJUNGE!

Românii urăsc NEDREPTATEA! Detestă AROGANȚA! Și NU SUFERĂ să fie luați de proști!

E timpul să punem STOP! E timpul ca TU SĂ CONTEZI! E timpul ca democrația și domnia legii să revină în România!!! E timpul ca ei să plece acasă! Și tu să nu te mai chinui!

NOI suntem 20 de milioane, ei doar o mână de TICĂLOȘI care au capturat statul!
TU CONTEZI!
#motiunedecenzura #supermanpleaca #demnitatepentruromani”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Ţintele şi jaloanele PNRR. Foaia de parcurs a Guvernului Cîţu a fost stabilită de Cristian Ghinea