Marcel Ciolacu desfinţează USR! Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă, puşi la zid pentru criza din Sănătate VIDEO

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a lansat un atac virulent la adresa USR, după ce Dacian Cioloş a fost desemnat ca premier de către preşedintele Klaus Iohannis.

13 oct. 2021, 16:21
Marcel Ciolacu desfinţează USR! Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă, puşi la zid pentru criza din Sănătate VIDEO

Marcel Ciolacu desfinţează USR!  Preşedintele PSD a lansat un atac virulent la adresa USR, după ce Dacian Cioloş a fost desemnat ca premier de către preşedintele Klaus Iohannis. Liderul PSD îi consideră vinovaţi pentru criza din domeniul sănătăţii pe foştii miniştri USR, Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă.

Marcel Ciolacu desfinţează USR! Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă, puşi la zid pentru situaţia din Sănătate

Marcel Ciolacu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj devastator la adresa USR, alături de un clip cutremurător! „Prin miniștrii săi, Voiculescu și Mihăilă, USR a îngropat Sănătatea. Le-am spus să testeze. Nu au testat! Le-am spus să pregătească spitalele! Nu le-au pregătit! Le-am spus să refacă stocurile! Nu le-au refăcut! Rezultatul? Peste 40.000 de mii de români morți din cauza COVID! În loc să negocieze iar pentru funcții și bani, Ciolos și Cîțu trebuie să-și asume răspunderea pentru românii dispăruți din cauza incompetenței lor! Nu vom vota ca groparii României, care au provocat câte un „Colectiv” în fiecare zi, să conducă din nou țara!”, a scris Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, mai dezlănţuit ca niciodată: „România își numără morții, în timp ce Iohannis și Cîțu își numără voturile!”

Marcel Ciolacu i-a criticat pe cei doi miniştri USR şi când aceştia erau în funcţii. „Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu pentru mulți români care și-au pierdut viața sau și-au distrus sănătatea! Sunt patru luni în care au ars spitale, în care morții de COVID au fost batjocoriți, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuați din spital în miez de noapte, în care pacienții au murit cu zile din cauza avariilor de la instalațiile cu oxigen”, a spus Marcel Ciolacu despre Vlad Voiculescu, după care n-a iertat-o nici pe Ioana Mihăilă: „Este clar că USR a intrat oficial în dictatura iohannistă a secretomaniei de stat, din moment ce Ioana Mihăilă refuză în continuare, cu un tupeu sinistru, să publice raportul ministerial. Peste 5.000 de decese COVID în plus – și asta doar în 2020! – în raportările spitalelor, morți „pierduți” prin birocrația diferitelor platforme de raportare ale statului! Aceasta este realitatea îngrozitoare pe care urmașa lui Vlad Voiculescu n-a avut curaj să o spună!”.