Marcel Ciolacu, mai dezlănţuit ca niciodată: „România își numără morții, în timp ce Iohannis și Cîțu își numără voturile!”

Marcel Ciolacu l-a criticat în termeni duri pe preşedintele Klaus Iohannis pe care-l acuză că nu a cerut organizarea unei şedinţe operative la Palatul Cotroceni, în condiţiile în care România se confruntă cu zeci de mii de noi cazuri şi sute de decese din cauza COVID-19 în ultima săptămână.

10 oct. 2021, 14:37
Marcel Ciolacu, mai dezlănţuit ca niciodată: „România își numără morții, în timp ce Iohannis și Cîțu își numără voturile!”

Marcel Ciolacu susţine că România este grav afectată de valul patru al pandemiei COVID-19, iar de vină pentru acest lucru este „relaxarea inconștientă a primilor oameni în stat – Iohannis, Cîțu, Orban”.

„România își numără morții, în timp ce Iohannis și Cîțu își numără voturile!
În iunie, au declarat pandemia închisă și apoi au țopăit bezmetic toată vara să cumpere voturi la Congresul PNL!
Nu de salbe de medalii atârnate la gâtul prezidențial avea nevoie țara! Ci de un președinte implicat, care să vadă ce se întâmplă dincolo de crosa de golf”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Citeşte şi: BILANȚ COVID 10 octombrie. Peste 10.000 de noi cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore. Numărul deceselor, în scădere

Marcel Ciolacu dinamitează guvernarea: „Abandonul vostru este dezastrul nostru!”

„Nicio ședință operativă la Cotroceni! Niciun specialist consultat! Niciun plan pentru valul 4! Relaxarea inconștientă a primilor oameni în stat – Iohannis, Cîțu, Orban- înseamnă azi o șansă mai mică pentru fiecare român infectat.
Nu sunt medicamente anti-COVID în spitale. Nu sunt paturi suplimentare la ATI. Nu s-a cerut nici acum sprijin să vină medici din UE să ajute în spitalele românești.

Între timp, 300 de români mor în medie pe zi. Avem copii infectați pe oxigen. Și medici epuizați care nu mai știu ce să facă. Abandonul vostru este dezastrul nostru!”, a mai precizat liderul PSD.

Avertismentul lui Marcel Ciolacu: „Peste 300 de ventilatoare zac nefolosite de un an de zile în depozitele UNIFARM”

„Le cer ca în ceasul al 12-lea, să scoată măcar cele peste 300 de ventilatoare care zac nefolosite de un an de zile în depozitele UNIFARM și să le dea spitalelor. Știe toată lumea că au furat cu achizițiile și nu vor scăpa de judecată. Dar acum trebuie salvate cât mai multe vieți!

La fel cum trebuie salvate viețile pacienților cronici cărora le refuzați din nou tratamentul. PSD a cerut prin profesorul Alexandru Rafila o dezbatere urgentă în Parlament pentru a găsi soluții. Dacă Guvernul nu poate face nimic, vom face noi din Parlament!”, a conchis Marcel Ciolacu.

Chiar şi în aceste condiţii, preşedintele Consiliului Naţional al PSD a anunţat că social-democraţii nu vor merge luni la consultările de la Cotroceni cu o propunere de premier.

Citește şi: Vasile Dîncu, mesaj tranşant pentru Klaus Iohannis. „PSD nu merge cu o propunere de premier la Cotroceni”