Marcel Ciolacu, despre Clotilde Armand: „Eu ştiu că e trimisă şi-n judecată. Acum justiţia e părtinitoare? N-aţi mai văzut filmul ăsta?”

În urma acuzaţiilor privind o posibilă incompatibilitate a lui Cătălin Cîrstoiu şi a declaraţiilor primarului sectorului 1, Clotilde Armand, pe această temă, premierul Marcel Ciolacu a ţinut să amintească faptul că aceasta este, la rândul ei, inculpată de ANI.

09 apr. 2024, 09:18
Marcel Ciolacu, despre Clotilde Armand: „Eu ştiu că e trimisă şi-n judecată. Acum justiţia e părtinitoare? N-aţi mai văzut filmul ăsta?”

Clotilde Armand este inculpată de ANI, spre deosebire de Cîrstoiu, după ce a fost remunerată cu suma de 2500 euro în cadrul unui proiect european prin care a implementat măsuri anticorupție în primărie.

În urma acuzațiilor de incompatibilitate ale primarului Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, premierul Marcel Ciolacu a cerut demisia acesteia. Aflat într-o vizită oficială la Spitalul Fundeni, premierul Ciolacu a trebuit să răspundă la întrebarea dacă va proceda la fel și în cazul medicului Cătălin Cîrstoiu, dacă va fi găsit incompatibil de ANI.

„Am înțeles tema. Am înțeles că e pe locul trei. Am înțeles că dintr-un manager de excepție și un medic de excepție a devenit un medic și șpăgar și toți medicii din România sunt șpăgari. Haideți să rămânem într-o zonă corectă de campanie! Dacă ANI îl găsește incompatibil, sunt ferm convins că domnul doctor va face ce trebuie. Eu știu că doamna Clotilde e trimisă și-n judecată. Eu știu că… și alături  de Vlad Voiculescu, nu?  După lista de europarlamentari, nu-i trimis și el în judecată cu miliardul? Dar nu erau ei care veneau și ne alergau pe stradă și pe dumneavoastră și pe toți medicii și pe toată lumea „fără hoți în funcții publice”… Văd că stau bine mersi…”, a declarat Ciolacu.

Citeşte şi: Ce sfat i-a dat Marcel Ciolacu lui Cătălin Cîrstoiu: „Ești atât de natural, toată lumea te sună să îți dea sfaturi. Te rog frumos, nu mai lua sfaturi de la nimeni, fii așa cum ești tu”

Ciolacu a declarat că n-a comentat niciodată decizia unui magistrat, așa cum se întâmplă în cazul celor de la USR, în momentul în care devin subiectul unei situații de genul acesta.

„Văd că-s trimiși, sunt găsiți incompatibil, sunt trimiși pentru corupție…. Dintr-odată, justiția e părtinitoare! N-ați mai văzut filmul ăsta? Eu n-am… niciodată, n-am comentat o decizie a unui magistrat și nici nu am s-o fac!”, a conchis premierul Ciolacu.

Citeşte şi: Sorin Grindeanu respinge varianta unui candidat comun PSD – PNL la prezidențiale: „Eu cred că niciunul dintre cele două partide nu își poate permite să nu aibă candidat propriu”