Ce sfat i-a dat Marcel Ciolacu lui Cătălin Cîrstoiu: „Ești atât de natural, toată lumea te sună să îți dea sfaturi. Te rog frumos, nu mai lua sfaturi de la nimeni, fii așa cum ești tu”

Marcel Ciolacu spune că e ferm convins că medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD - PNL la Primăria Capitalei, va reuși să câștige alegerile.

08 apr. 2024, 22:24
Ce sfat i-a dat Marcel Ciolacu lui Cătălin Cîrstoiu: „Ești atât de natural, toată lumea te sună să îți dea sfaturi. Te rog frumos, nu mai lua sfaturi de la nimeni, fii așa cum ești tu”

În opinia lui Marcel Ciolacu, cel mai mare atu pe care îl are Cătălin Cîrstoiu e faptul că nu a făcut niciodată politică.

„Am venit și am căutat un candidat independent, medic de profesie, un manager și un medic foarte bun, care a venit cu oferta. A pornit, după două zile de la anunț, un sondaj, era pe locul 3, era culmea să fie pe locul 1. Știm cu toții celebra poză cu metroul, care a devenit virală, l-a ajutat să aibă notorietate. Omul nu a mai făcut politică, dar se recuperează. Nu poți să-i spui că e prost, e decan al Facultății de Medicină, e profesor, are capacitatea de a face echipă, e un om determinat care vrea să câștige, un om care s-a realizat. Cîrstoiu ar trebui să fie liantul celor două partide, care s-au dușmănit ani de zile. E un lucru bun și pentru PSD și pentru PNL. Nu suntem dușmani, suntem români. Venim și cu proiecte comune în fața românilor. L-am văzut și pe domnul Cîrstoiu și vă spun sigur că va câștiga alegerile. Are capacitatea să prezinte programul și echipa. Nu e un om politic și acesta e cel mai mare atu al său”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena3.

Citește și Marcel Ciolacu îl desființează pe Nicușor Dan, după patru ani de mandat la Primăria Capitalei: „Un mandat de eșec, patru ani pierduți. Cîrstoiu va câștiga alegerile, vă spun sigur. Nu e un om politic și acesta e cel mai mare atu al său”

Șeful PSD a dezvăluit și ce sfaturi i-a dat lui Cătălin Cîrstoiu în această perioadă, în care e bombardat cu întrebări din toate părțile.

„Noi vorbim de un om care nu este corupt, a muncit, am înțeles că are și o stare materială bună. Haideți să-l lăsăm, este bombardat, am vorbit personal cu el și i-am spus: ‘Cătălin, te rog frumos, nu mai lua sfaturi de la nimeni, ești atât de natural, toată lumea te sună și îți da sfaturi, fii așa cum ești tu”, a dezvăluit Ciolacu.

Ce spune Ciolacu despre Piedone

Șeful social-democraților e de părere că Piedone e un primar de sector bun, dar nu și pentru Primăria Capitalei. „Cristian Popescu Piedone e un primar de sector foarte bun. Îl cunosc de mulți ani, nu are anvergura de a fi primar general al Capitalei”, a spus Ciolacu.

Citește și Marcel Ciolacu prezintă scenariile pentru prezidențiale. Candidat comun PSD – PNL sau candidați separați? „Și eu și Ciucă ne putem asuma”