Marcel Ciolacu, despre înregistrarea cu Nicuşor Dan: Omul este purtător de vorbe pentru interlopi

Liderul PSD Marcel Ciolacu a reacționat luni seară, la B1TV, la înregistrarea audio în care Nicuşor Dan intervine la Primăria Sectorului 4 pentru un controversat om de afaceri: "Se impune o autosesizare a DNA. E un trafic de influență".

RomaniaTV.net
14 sept. 2020, 18:47
Marcel Ciolacu, despre înregistrarea cu Nicuşor Dan: Omul este purtător de vorbe pentru interlopi

Liderul PSD Marcel Ciolacu a reacționat luni seară după ce în presă a apărut o înregistrare audio în care Nicuşor Dan, candidatul unic al Dreptei la Primăria București, ar interveni la Primăria Sectorului 4 pentru un om de afaceri controversat.

„Omul e purtator de vorbe pentru interlopi. E evidenta incercarea de influentare a unui angajat al primarei si traficul de influenta. Se impune o autosesizare a DNA. Sunt suspiciuni rezonabile suficiente. E un trafic de influenta”, a spus Marcel Ciolacu.

Cine este Mihai Mitrache, zis „Câine”, afaceristul pentru care a intervenit Nicuşor Dan. Ilegalităţi şi teroare în Orăşelul Copiilor 

Nicușor Dan ar proteja interesele unui afacerist cu dosare penale care și-a tras ilegal pe domeniul public ditamai restaurantul pe domeniul public. Acesta ar fi intervenit în apărarea lui Mihai Mitrache, zis „Câine”, în momentul în care Primăria Sectorului 4 i-a demolat clădirea ridicată ilegal în „Orășelul Copiilor”, unde și-a mai făcut și buletinul ilegal, pe domeniul public.