Marcel Ciolacu, despre noile proiecte pentru România. ”Aș dori să îi mulțumesc lui Gică Popescu”

Marcel Ciolacu a vorbit, astăzi, 20 aprilie, pentru toți românii! Premierul României a transmis un mesaj important, atât pentru vârstnici, cât și pentru cei tineri. Mai mult decât atât, premierul țării i-a transmis mulțumiri lui Gică Popescu. Vezi mai jos declarațiile lui Marcel Ciolacu.

30 apr. 2024, 13:03
Marcel Ciolacu, despre noile proiecte pentru România. ”Aș dori să îi mulțumesc lui Gică Popescu”

Marcel Ciolacu a vorbit, astăzi, 20 aprilie, pentru toți românii! Premierul României a transmis un mesaj important, atât pentru vârstnici, cât și pentru cei tineri. Vezi mai jos declarațiile lui Marcel Ciolacu.

Citește și Marcel Ciolacu, despre şansele lui Iohannis la NATO: „Susţin orice român pentru orice funcţie internaţională”

„De o masă sănătoasă în școli vor beneficia circa 460.000 de copii. Discutăm despre tehnologii avansate, regândim activitatea institutului de cercetări pentru inteligența artificială. România are un potențial uriaș în domeniul IT și putem face din inteligența artificială un suport pentru România”, a declarat astăzi Marcel Ciolacu.

Mai mult decât atât, proiecte mari vor fi și în domeniul sportului!

”Îi mulțumesc lui Gică Popescu”

Premierul României i-a mulțumit public lui Gică Popescu, persoana cu care s-a sfătuit în privința noilor proiecte.

„Avem și două proiecte majore în domeniul sportului, prin care onorăm doi mari sportivi ai țări. Aș dori să îi mulțumesc lui Gică Popescu cel cu care m-am sfătuit în această privință.

Citește și Marcel Ciolacu, anunțul momentului înainte de Paște! Vești extraordinare pentru români. Ce se întâmplă cu pensiile

Primul este stadionul ce poartă numele lui Gheorghe Hagi la Constanța, un proiect de aproape 100 milioane de euro, al doilea este numit Nicolae Dobrin în cinstea acestui fotbalist de excepție, stadionul din Pitești va costa circa 75 de milioane de euro.

Guvernul a început aplicarea noii legi privind interzicea păcănelelor în localități cu mai puțin de 15.000 de locuitori. Toți care nu își mută urgent aparatele vor rămâne fără licență”, a concis Marcel Ciolacu.