Marcel Ciolacu, despre vaccinare: „Sunt bucuros că în România nu există o lege a vaccinării obligatorii”

Marcel Ciolacu, despre vaccinare. Preşedintele PSD a declarat, la ieşirea de la votul pentru alegerile parlamentare, că intenţionează să se vaccineze împotriva coronavirusului, dar că, în acelaşi timp, se bucură că nu există o lege a vaccinării.

06 dec. 2020, 09:37
Marcel Ciolacu, despre vaccinare: „Sunt bucuros că în România nu există o lege a vaccinării obligatorii”
Marcel Ciolacu, despre vaccinare

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a votat pentru alegerile parlamentare în localitatea sa de domiciliu, Buzău. Întrebat de jurnalişti dacă are de gând să se vaccineze împotriva coronavirusului după intrarea pe piaţa românească a vaccinului, acesta a declarat că se va vaccina atât el, cât şi restul familiei.

Marcel Ciolacu, despre vaccinare: „Mă vaccinez şi eu, şi familia”

Pe de altă parte, liderul social-democrat a declarat că se bucură că în România vaccinarea nu este obligatorie.

Categoric mă vaccinez, eu şi familia mea, dar pe de altă parte, sunt bucuros că în România nu există o lege a vaccinării obligatorii astfel încât fiecare dintre noi să hotărâm ce este mai bine pentru noi”, a declarat Ciolacu.

Liderul PSD a votat pentru ca românii să-şi ia viaţa înapoi

Am votat astăzi pentru ca românii să îşi ia viaţa înapoi. Am votat azi pentru ca de mâine România să aibă un plan concret şi specialiştii capabili pentru gestionarea pandemiei şi a crizei economice. Am votat pentru cei care au nevoie de pensii, alocaţii, de şcoli deschise. Am votat împotriva incompetenţei şi indolenţei. Am votat pentru producătorii români, pentru firmele româneşti. Îndemn toţi românii să vină la vot azi, e un vot crucial. Îi îndemn să voteze în spiritul Sfântului Nicolae. Pentru cei care au fost cuminţi, să le aducă daruri, iar pentru cei obraznici să aducă nuiaua”, a declarat Marcel Ciolacu la ieşirea de la vot.

 


loading...