Marcel Ciolacu dezaprobă cu fermitate politica pe care o promovează Șoșoacă și Simion: „Politica nu se face pe Facebook, transmițând live din Parlament! Nu poți să faci ca maimuța!”

Premierul Ciolacu susține că politica se face cu un proiect de țară, ”nu să faci ca o maimuță în Parlament”, făcând referire la scandalurile în care sunt implicați frecvent Diana Șoșoacă sau George Simion.

04 mart. 2024, 21:48
Marcel Ciolacu dezaprobă cu fermitate politica pe care o promovează Șoșoacă și Simion: „Politica nu se face pe Facebook, transmițând live din Parlament! Nu poți să faci ca maimuța!”

Marcel Ciolacu este de părere că bucureștenii au avut de pierdut enorm în cei patru ani de mandat al lui Nicușor Dan. Premierul este de părere că PSD și PNL nu ar trebui să aibă candidați individuali la Primăria Capitalei pentru că ambele formațiuni ar avea de pierdut.

În primul rând, părerea mea e că domnul Nicușor Dan a pierdut 4 ani. Și el, și bucureștenii, și românii. S-a luptat cu tot felul de închipuiri. Omul n-a construit nimic în București! Sistemul, apa caldă este în colaps, transportul la fel. Nicușor Dan trebuie să plece acasă. Dacă PSD vine cu doamna Firea, dacă PNL vine cu domnul Burduja. Tradițional în partide, liderii de organizație candidează. Dacă ar candida unul împotriva celuilalt, atunci ar pierde amândoi. Eu îmi aduc aminte că domnul Nicușor Dan a fost candidatul PNL și USR, dacă nu avea acest sprijin comun, nu o învingea pe doamna Firea.

Am decis să facem un sondaj, nu e o bâlbâială la decizie. Ne dorim să găsim persoana cea mai compatibilă pentru ambele electorate, atât pentru PSD, cât și pentru PNL. Nu avem ceva împotriva unui candidat, nu avem ceva cu Firea, cu Piedone, că Piedone este un primar bun, se vede la Sectorul 5.

Citeste si Marcel Ciolacu mizează în continuare pe alianța PSD-PNL: „Este un proiect politic corect. Cu cine să fac coaliție, cu doamna Șoșoacă? Ne batem joc de țară”

Partidele mari, după ce s-a luat decizia politică, întotdeauna se mobilizează. Cum și PSD și PNL vor să meargă împreună cu o alianță politică la parlamentare și prezidențiale, eu și domnul Ciucă trebuie să venim în fața dumneavoastră cu un proiect politic pentru următorii ani. Așa se face politică, nu cu ranga.

Nu poți să faci politică pe Facebook, să stai numai cu telefonul ăla în Parlament, să faci ca o maimuță„, a spus premierul la Antena 3

Citeste si Nicolae Ciucă anunţă că Ionuţ Lupescu este testat de PNL: „A făcut parte din generaţia de aur, a făcut istorie. Vedem ce zic bucureştenii”