Marcel Ciolacu: „Domnule Orban, nu vă ascundeţi de români în lojele VIP. Ascundeţi-vă de DNA! Domnul Cîţu se dovedeşte un demn urmaş!”

Marcel Ciolacu a lansat noi atacuri la adresa lui Florin Cîţu şi a lui Ludovic Orban în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură împotriva Guvernului.

29 iun. 2021, 16:28
Marcel Ciolacu: „Domnule Orban, nu vă ascundeţi de români în lojele VIP. Ascundeţi-vă de DNA! Domnul Cîţu se dovedeşte un demn urmaş!”
Marcel Ciolacu: "Domnule Orban, nu vă ascundeţi de români în lojele VIP. Ascundeţi-vă de DNA! Domnul Cîţu se dovedeşte un demn urmaş!"

Marcel Ciolacu îl acuză pe Ludovic Orban de faptul că a „patronat cel mai mare furt din istoria României”, precizând că s-a folosit de pandemie pentru a fura sute de milioane de euro. De asemenea, nici premierul nu a scăpat atacurile liderului PSD.

Marcel Ciolacu: Opriţi sarabanda împrumuturilor! Ajung atâtea generaţii de sacrificiu!

Citeşte şi Florin Cîtu demolează PSD-ul, în ziua Moţiunii: Ați dezvoltat o obsesie, vă e frică! Mai țineți minte când trompetele pesediste anunțau foamete?

„Opriţi sarabanda împrumuturilor! Ajung atâtea generaţii de sacrificiu! Nu mai creaţi altele! Domnule Orban, nu vă ascundeţi de români în lojele VIP. Ascundeţi-vă de DNA! Un an întreg aţi patronat cel mai mare furt din istoria României

V-aţi folosit de tragedia pandemiei pentru a fura sute de milioane de euro. Iar domnul Cîţu se dovedeşte un demn urmaş. Vrea să vă şi depăşească! Miliarde de euro împrumutate nu au ajuns nici la copii, nici la pensionari, nici la mediul privat. Au ajuns tot la prietenii dumnevoastră de partid.

Nici domnul Barna nu v-a dezamăgit. Nu-i aşa? Aţi împărţit frăţeşte banii europeni din PNRR – unii la firmele de casă, alţii la consultanţi. Nimic la români, nimic la agricultură, nimic la sănătatel, nimic la firmele româneşti. Totul la voi!

În doar un an şi jumătate aţi ajuns să îngenuncheaţi statul de drept! Voi, apostolii dreptăţii, domnule Orban, Cîţu, Barna, doamnna Dragu, aţi revocat ilegal Avocatul Poporului.

Aţi sperat că aşa ordonanţele voastre ilegale vor rămâne în picioare.

Aţi distrus sistematic orice urmă de încredere şi credibilitate a campaniei de vaccinare!

Prin revocarea ilegală a Avocatului Poporului, aţi atacat direct statul de drept. Aţi păşit pe un drum extrem de periculos pentru România şi pentru români. Dacă domnul Cîţu aveţi acest palmares de încălcări de drepturi şi libertăţi, de ilegalităţi grosolane, oare ce veţi face mâine? Veţi da ordonanţă ca actualul preşedinte să aibă trei mandate?

Sau OUG ca domnul Barna să nu mai răspundă pentru furtul banilor europeni? Sau veţi desfiinţa direct Parlamentul României şi veţi instaura dictatura? Acest Guvern a mers prea departe! E suficient răul făcut! Acest Guvern trebuie să plece acasă astăzi”, a spus liderul PSD în plenul Parlamentului.

Dezbaterea moțiunii intitulate „România EȘUATĂ. Recordul ”fantastic” al Guvernului Cîțu”, inițiată de 156 de deputați și senatori, a început de la ora 14:00 în plenul reunit al Parlamentului, iar votul va fi secret, cu bile.

Citeşte şi Dan Barna acuză CCR de inconsecvenţă în cazul Renate Weber. Vicepremierul invocă o hotărâre a Curţii de acum 9 ani