Marcel Ciolacu, după ce Klaus Iohannis a atacat PSD. „E o mare rușine. Un politruc care înjură non stop nu merită niciun răspuns”

Marcel Ciolacu, după ce Klaus Iohannis a atacat PSD în declaraţia de presă susţinută marţi la Palatul Cotroceni. Liderul PSD a afirmat că președintele "a dovedit exact ce este: un agent electoral mincinos al Partidului Său" şi că "un politruc care înjură non stop nu merită niciun răspuns".

24 nov. 2020, 20:12
Marcel Ciolacu, după ce Klaus Iohannis a atacat PSD. „E o mare rușine. Un politruc care înjură non stop nu merită niciun răspuns”
Liderul PSD a afirmat că președintele "a dovedit exact ce este: un agent electoral mincinos al Partidului Său"

„Este o mare rușine că un președinte de țară coboară atât de jos încât își asumă pe față campania nesimțită pentru PNL! A dovedit exact ce este: un agent electoral mincinos al Partidului Său, în loc să se preocupe de singurul lucru care este cu adevărat important: sănătatea și viața românilor”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook, după ce Klaus Iohannis a atacat PSD.

Reacţia lui Marcel Ciolacu, după ce Klaus Iohannis a atacat PSD. „Pe 6 decembrie: să punem STOP unui an de haos și dezastru!”

„Un politruc care înjură non stop nu merită niciun răspuns. Dar vă îndemn pe toți cei cu bun simț, cu logică și ancorați în realitate, care vă simțiți jigniți de un astfel de personaj, să îi dăm mesajul corect pe 6 decembrie: să punem STOP unui an de haos și dezastru!”, a precizat liderul PSD.

Marcel Ciolacu, apel către alegători. „Vă îndemn să votați pentru ca Iohannis să nu ne închidă în case după 6 decembrie”

„Vă îndemn să ieșiți din case pentru a trimite acasă acest guvern incompetent și corupt!
Vă îndemn să votați pentru ca Iohannis să nu ne închidă în case după 6 decembrie! Să nu ne fure Crăciunul, să nu ne fure și sărbătorile acestea!

Vă îndemn să votați pentru sănătatea voastră, pentru educația copiilor voștri, pentru pensiile voastre, pentru locurile de muncă! Vă îndemn să votați pentru a ne lua viața înapoi!”, a conchis Ciolacu.

Reacţia lui Marcel Ciolacu vine după ce Klaus Iohannis a afirmat că „la trei decenii de la Revoluţia din 1989, România a intrat complet nepregătită într-o criză sanitară fără precedent”.

„PSD este principalul vinovat pentru acest dezastru şi acest lucru trebuie afirmat clar şi răspicat”, a declarat Klaus Iohannis.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: „Pandemia de COVID-19 a afectat radical şi brutal viaţa oamenilor din întreaga lume. Nu ne-a ocolit nici pe noi”