Marcel Ciolacu, după declaraţia premierului: Mă așteptam să anunțe măsurile clare și concrete pentru potejarea locurilor de muncă

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, a comentat într-o notă critică declaraţiile premierului Ludovic Orban din conferinţa de presă susţinută online de la Vila Lac 1, unde se află în izolare.

RomaniaTV.net
15 mart. 2020, 19:50
Marcel Ciolacu, după declaraţia premierului: Mă așteptam să anunțe măsurile clare și concrete pentru potejarea locurilor de muncă

„Mă așteptam, și cu siguranță nu sunt singurul, ca premierul Orban să anunțe astăzi un PLAN DE MĂSURI CONCRETE pentru #protejarea cetățenilor și testarea lor cât mai rapidă.

Mă așteptam, și cu siguranță asta așteptau și antreprenorii români, ca premierul Orban să anunțe astăzi MĂSURILE CLARE ȘI CONCRETE ce vor fi adoptate pentru a proteja #locuriledemuncă și #mediuldeafaceri românesc.
#PSD a propus deja mai multe măsuri simple și concrete după consultările cu patronatele și firmele românești. IMM-urile au arătat deja măsurile punctuale de care au nevoie.

În loc de toate aceste lucruri, am auzit cu toții doar sfaturi despre cum să mergem pe stradă și despre ce ar trebui să facă alții, oricine altcineva mai puțin Guvernul.

Cu siguranță, din vila cu piscină din Primăverii lucrurile se văd roz, dar pentru românii normali, pentru angajați și angajatori, pentru cei tineri sau pentru cei în vârstă lucrurile nu sunt deloc roz. Dimpotrivă!

Domnule Orban, Parlamentul nu v-a dat un vot pentru a vă relaxa pe malul lacului, ci pentru a lua rapid măsuri ferme, concrete. Treziți-vă la realitate, lăsați sfaturile și apucați-vă de muncă! Urgent! Până nu este prea târziu!
#GuvernatiNUmaiMimati”, este mesajul postat de Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Guvernul ia în calcul amânarea alegerilor locale până în septembrie, când ar putea programa şi parlamentarele anticipate


loading...
Partenerii noștri