Marcel Ciolacu, după declaraţiile premierului Ludovic Orban: „Încă n-ai înţeles că minciuna are picioare scurte, Ludovic?”

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, reacţionează la acuzaţiile lansate de Ludovic Orban cu privire la neconstituţionalitatea hotărârii adoptate miercuri de parlament cu privire la starea de alertă.

RomaniaTV.net
20 mai 2020, 18:15
Marcel Ciolacu, după declaraţiile premierului Ludovic Orban: „Încă n-ai înţeles că minciuna are picioare scurte, Ludovic?”

Premierul Ludovic Orban a afirmat miercuri că, în opinia sa, parlamentul nu avea atribuţii constituţionale şi legale pentru a face modificări la hotărârea de guvern privind starea de alertă.

„Consider că Parlamentul nu avea atributul constituţional şi legal să facă modificări la Hotărârea de Guvern şi la planul de măsuri aferent Hotărârii de Guvern prin care Guvernul României a declarat starea de alertă. Este o imixtiune grosolană a forului legislativ în activitatea Executivului şi este o încălcare flagrantă a principiului separaţiei puterilor în stat”, a declarat Orban, la Palatul Victoria.”, a declarat Orban.

„Ești de 6 luni la guvernare! Încă n-ai înțeles că minciuna are picioare scurte, Ludovic? Fie ai uitat ce ai semnat, fie nu știi ce trimit alții, în numele tău, spre încuviințare la Parlament. Ori, pur și simplu, mințind românii atât de des, acum a devenit un gest reflex?!”, a venit replica lui Marcel Ciolacu pe Facebook. Acesta a ataşat mesajului şi adresa prin care Ludovic Orban a solicitat Parlamentului încuviinţarea Hotărârii de Guvern privind institutirea stării de alertă.

Citeşte şi: Ponta critică măsurile adoptate pentru stare de alertă: „Un guvern nu vine doar cu bâta peste cetăţeni, nu e bau-bau”