Marcel Ciolacu, felicitat de șefa grupului socialist din Parlamentul European: „Sunt convinsă că va conduce România în direcția bună și că va ajuta ca Europa să treacă cu bine provocările actuale”

Marcel Ciolacu, recent desemnat de Klaus Iohannis în funcția de premier al României, a primit felicitări din partea grupului socialist din Parlamentul European.

13 iun. 2023, 16:02
Marcel Ciolacu, felicitat de șefa grupului socialist din Parlamentul European: „Sunt convinsă că va conduce România în direcția bună și că va ajuta ca Europa să treacă cu bine provocările actuale”

Preşedintele Klaus Iohannis a invitat, marţi, partidele parlamentare la consultări, în vederea desemnării noului premier după ce premierul Nicolae Ciucă și-a depus mandatul. Marcel Ciolacu a fost desemnat premier.

Citește și Ludovic Orban, protest alături de Forţa Dreptei la porţile Palatului Cotroceni. Mesaj dur pentru Klaus Iohannis: „Lacheii te slugăresc, liberalii te urăsc”

„Îl felicit pe prietenul meu, Marcel Ciolacu, pentru desemnarea în funcția de prim ministru al României. Sunt convinsă că va conduce România în direcția bună și că va ajuta ca Europa să treacă cu bine provocările actuale. Mult succes!”, i-a transmis Iratxe Garcia Perez, sefa grupului socialist din Parlamentul European.

Mesajul Partidului Socialiștilor Europeni:

„Salutăm desemnarea lui Marcel Ciolacu pentru a fi noul premier al #României. El este liderul partidului deplin PES Partidul Social Democrat și urmează să preia funcția de conducere a unei mari coaliții constituite pentru a asigura stabilitatea țării. Guvernul social-democrat se va concentra pe o Românie mai socială, mai dreaptă și mai prosperă și o viață mai bună pentru cetățenii săi. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm munca bună cu Marcel Ciolacu și PSD”, au scris pe Facebook reprezentanții Partidului Socialiștilor Europeni.

Citește și Klaus Iohannis, ridiculizat de către George Simion. Ce cadouri i-a adus liderul AUR, la Palatul Cotroceni