Marcel Ciolacu, reacție acidă după propunerea PNL: Florin Cîțu, groparul economiei românești. Este momentul ca românii să se revolte”

Marcel Ciolacu a declarat imediat după propunerea lui Florin Cîțu în funcția de premier faptul că liberalii nu au înțeles nimic din votul românilor. De asemenea, acesta l-a catalogat pe Cîțu drept groparul economiei românești.

09 dec. 2020, 19:36
Marcel Ciolacu, reacție acidă după propunerea PNL: Florin Cîțu, groparul economiei românești. Este momentul ca românii să se revolte”
FOTO MEDIAFAX

Marcel Ciolacu l-a catalogat pe Florin Cîțu, propunerea de premier a PNL, drept groparul economiei românești. De asemenea, liderul PSD susține că PSD nu va vota această propunere.

Citește și: Florin Cîțu, propunerea de premier din partea PNL: ”Este o onoare această nominalizare”

”Peneliştii n-au înţeles absolut nimic din votul românilor! Să îl propui premier pe Cîţu – groparul economiei româneşti este o mare mare bătaie de joc!!! Aceşti inconştienţi sunt interesaţi doar de ciolan, în timp ce sute de oameni mor zilnic de virus. Nu le pasă absolut deloc de oameni, pentru că altfel ar fi votat propunerea PSD- doctorul Alexandru Rafila. Tot ce vor este să mai fure în continuare şi să mai împrumute câteva zeci de miliarde de euro  pentru buzunarele clientelei politice”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu consideră că ”românii i-au sancţionat prin vot, pe toţi, nu doar pe Orban”. De asemenea, acesta a precizat că este momentul ca românii să se revolte împotriva celor care doresc să le confiște votul.

”Nu mai au nicio legitimitate! PSD nu poate vota niciodată o asemenea ruşine de propunere! Iar dacă USR şi UDMR o vor face atunci vor fi părtaşi la această catastrofă naţională! Cred că este momentul ca românii să se revolte împotriva celor care vor să le confişte votul”, a mai scris Ciolacu pe Facebook.

Liderul PNL Ludovic Orban a anunţat oficial miercuri seară, că Florin Cîţu ese propunerea PNL pentru postul de premier. Biroul Politic Naţional al PNL s-a reunit miercuri, de la ora 18.00 în sistem de videoconferinţă şi a decis prin vot, cu o singură abţinere, să-l propună pe actualul ministru de Finanţe Florin Cîţu pentru a forma Guvernul.

”Vreau să le mulţumesc colegilor pentru numire şi preşedintelui partidului, Ludovic Orban. Este o onoare această nominalizare. Obiectivul principal, în perioada următoare, este să formăm majoritatea parlamentară. Este nevoie de un Guvern votat cât mai repede!” , a spus Florin Cîțu.

FOTO: MEDIAFAX