Marcel Ciolacu, furibund după ce Ludovic Orban a pus sub semnul întrebării creşterea pensiilor. „PNL trebuie dat jos de la putere”

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, cere ca PNL să fie "dat jos de la putere imediat", după ce Ludovic Orban a afirmat că nu este 100% sigur că pensiile vor creşte de la 1 septembrie cu 40%, aşa cum prevedere legea.

19 ian. 2020, 16:16
Marcel Ciolacu, furibund după ce Ludovic Orban a pus sub semnul întrebării creşterea pensiilor. „PNL trebuie dat jos de la putere”

„În nicio țară civilizată din lumea asta, în care oamenii au o educație economică, civică și nu numai, dacă vine un partid și spune că nu va respecta o lege pe care tot acel partid s-a jurat că a bugetat-o prin proiectul pe care și-a angajat răspunderea, partidul acela nu mai este luat în serios, ci este dat jos de la putere. Imediat!

Pentru că orice român care știe că EL ARE OBLIGAȚIA DE A RESPECTA LEGILE ȚĂRII nu poate tolera ca tocmai cei care conduc țara să fie cei care nu respectă legile. Legile sunt făcute pentru a fi respectate. De toată lumea, inclusiv de cei care – vremelnic! – conduc destinul României.

Citeşte şi Traian Băsescu: „Pot fi mărite pensiile, dar cu consecinţe grave”

Evoluția încasărilor și a economiei depinde de competența Guvernului. Te pricepi, stai la guvernare, nu te pricepi, pleci acasă. Dar nu sacrifici legi si oameni. Nu faci anticipate ca să-i păcălești că vei respecta legile după. Românii trebuie să știe că ANTICIPATE = AUSTERITATE!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Ludovic Orban declarase duminică, într-un interviu pentru Hotnews, că nu e 100% sigur că pensiile vor crește cu 40% de la 1 septembrie, deși, în prezent, sunt prevăzuți bani la buget pentru majorări.