Marcel Ciolacu, gafă colosală! Liderul PSD: Vasile Dîncu va ocupa „portofelul Apărării” VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut, luni, o gafă uriaşă după validarea listei miniștrilor care vor intra în guvernul Nicolae Ciucă. Liderul PSD a explicat de ce a fost susținut Vasile Dîncu de partid pentru a ocupa "portofelul Apărării".

22 nov. 2021, 19:18
Marcel Ciolacu, gafă colosală! Liderul PSD: Vasile Dîncu va ocupa „portofelul Apărării” VIDEO

Marcel Ciolacu, gafă colosală! Liderul PSD: Vasile Dîncu va ocupa „portofelul Apărării”. Marcel Ciolacu a fost întrebat ce îl recomandă pe Vasile Dîncu să fie ministru al Apărării.

Marcel Ciolacu, gafă colosală! Liderul PSD: Vasile Dîncu va ocupa „portofelul Apărării”

„Sunt ferm convins că va veni în faţa dumneavoastră şi îşi va prezenta programul la Ministerul Apărării Naţionale după ce va fi învestit sau poate înainte. Cum am făcut structura guvernului, care au fost principiile, ştim foarte bine că Ardealul nu este un fief electoral PSD, dar trebuie să se găsească un reprezentant în acest Guvern, iar decizia mai multor organizaţii din Ardeal a fost ca VasileDâncu să îi reprezinte în viitorul Guvern. Mi se pare o decizie corectă şi ne asumăm această decizie”, a spus liderul PSD.

Marcel Ciolacu anunță miniștrii social-democrați, după ce PSD a bătut palma cu PNL pentru noul Guvern: Dâncu la Apărare, Câciu la Finanțe

Legat de faptul că Mihai Tudose s-a opus în şedinţa PSD ca Vasile Dîncu să fie ministru, Mihai Ciolacu a replicat: „Colegul şi prietenul meu Mihai Tudose a avut o opinie în cadrul CPN. Şi este normal să aibă şi altă opinie decât majoritatea. În schimb, decizia majoritară a fost ca Vasile Dîncu să fie desemnat din partea PSD sa ocupe portofelul de ministru al apararii”.


loading...
Partenerii noștri