Marcel Ciolacu îi dă preaviz lui Talpan după FCSB-Dinamo: „Nu voi permite ca anumiți funcționari să gestioneze bunurile Statului după bunul plac!”

Marcel Ciolacu, prim-ministrul României, a făcut anunțul care schimbă destinul FCSB după ce a participat la derby-ul cu Dinamo de pe Arcul de Triumf.

23 iul. 2023, 08:55
Marcel Ciolacu îi dă preaviz lui Talpan după FCSB-Dinamo: „Nu voi permite ca anumiți funcționari să gestioneze bunurile Statului după bunul plac!”
Marcel Ciolacu, pus la colţ de juristul CSA Steaua. Florin Talpan: "Să fie foarte atent când face asemenea declaraţii!"

Marcel Ciolacu a mers pe „Arcul de Triumf” la meciul FCSB – Dinamo, scor 2-1, iar prim-ministrul României a postat la miez de noapte un mesaj care ar putea schimba destul formației lui Gigi Becali.

Chiar dacă susține că nu îi cunoaște pe Gigi Becali și Florin Talpan personal, prim-ministrul Marcel Ciolacu a anunțat că nu va permite ca bunurile statului să fie gestionate după bunul plac.

„Foarte frumos. Mă bucur că Dinamo e din nou în Liga 1. M-am uitat și în tribune să văd terorismul, nu l-am văzut. Nici huligani. Nu a fost un teren formidabil. Aștept raportul Corpului de Control, rămân la ideea că stadioanele sunt pentru echipele de fotbal.

FCSB – Dinamo 2-1, victorie cu emoţii pentru echipa lui Becali. Premierul Ciolacu a ales să stea în tribună, nu la lojă FOTO

E o solicitare normală, nu e un moft, orice echipă poate să joace în Ghencea. Nu-l cunosc nici pe domnul Talpan, nici pe domnul Becali, ne-am văzut de două ori. Nu se poate să existe anumiți funcționari care să gestioneze bunurile statului după bunul plac. Nu o să permit acest lucru”, a declarat prim-ministrul.

Echipa FCSB a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a doua din Superligă. FCSB a ameninţat poarta lui Golubovic încă din start, şi Florin Coman a trimis o lovitură de cap, apărată senzaţional de portarul dinamovist, care nu a mai avut însă replică în minutul 30, când Florinel Coman a şutat din afara careului, la vinclu, deschizând scorul. În minutul 35 Darius Olaru a majorat scorul, cu un şut din interiorul careului. Până la pauză, Golubovic a mai avut două intervenţii salvatoare în poarta dinamoviştilor, iar la cabine FCSB a intrat cu avantaj de două goluri.

Marcel Ciolacu îl demolează pe Talpan: „Trebuie să avem bun simț! N-ai nicio perfomanţă și te bagi la sport”. Becali îşi face propriul stadion
După pauză FCSB nu a mai forţat, iar Dinamo a reuşit să marcheze în minutul 83. A fost mai întâi un şut în bară a lui Neluţ Roşu, Costin a recuperat balonul, i-a pasat lui Laruccea, acesta a şutat, Târnovanu a respins greşit, în faţă, iar Goncalo Gregorio a înscris.