Marcel Ciolacu îi sună pe Cîțu și Orban pentru a discuta pe tema majorării alocațiilor: „Nu-mi face plăcere, dar o viață mai bună pentru copiii țării merită orice efort”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că joi urmează să aibă o discuție telefonică cu Cîțu și Orban pe tema majorării alocațiilor copiilor.

25 feb. 2021, 09:24
Marcel Ciolacu îi sună pe Cîțu și Orban pentru a discuta pe tema majorării alocațiilor: „Nu-mi face plăcere, dar o viață mai bună pentru copiii țării merită orice efort”

Marcel Ciolacu îi sună pe Cîțu și Orban pentru a discuta pe tema majorării alocațiilor: „Nu-mi face plăcere, dar o viață mai bună pentru copiii țării merită orice efort”Marcel Ciolacu

a mărturisit că, deși nu îi face nicio plăcere să îi sune pe Florin Cîțu și pe Ludovic Orban, va trebui să facă acest lucru fiindcă copiii țării merită toate eforturile.

„Nu-mi face vreo plăcere să-i sun pe Orban și Cîțu, dar o viață mai bună pentru copiii țării merită orice efort. Sper că ambii vor înțelege că nu contează al cui e amendamentul, ci mai important este ce înseamnă pentru copii majorarea alocațiilor”, a scris liderul PSD pe pagina sa de Facebook.

Ciolacu îi îndeamnă pe români să le ceară parlamentarilor să voteze pentru mărirea alocațiilor. „Intră și tu pe psd.ro/alocatii și cere-le parlamentarilor PNL/USR/UDMR din județul tău să voteze pentru mărirea alocațiilor!”, a adăugat Ciolacu.

Ludovic Orban îi pune la punct pe parlamentarii PSD şi anunţă că doar coaliţia decide când vor creşte alocaţiile: „Marţi vom da votul final. PSD trebuie să înţeleagă că este în opoziţie”

PSD a depus peste o mie de amendamente la bugetul pe 2021, însă șeful PNL, Ludovic Orban, anunță că acestea vor pica la vot și că doar coaliția poate decide când cresc salariile, pensiile sau alocațiile.

Ludovic Orban le atrage atenția celor de la PSD că PNL este la guvernare și social-democratii nu pot pune condiții la votarea legii bugetului de stat pe 2021. Liderul PNL a anunțat că niciun amendament al social-democraților la legea bugetului nu va trece în parlament, unde PNL, USR-PLUS și UDMR, alături de minoritățile naționale, sunt majoritari.

”Marți vom da votul final pe buget. PSD e în opoziție, trebuie să înțeleagă că e în opoziție, nu are cum să prelungească. Acest buget a fost construit cu multe negocieri, la nivel european, avem procedură de deficit excesiv. E nevoie de cumpătare, prudență, multă atenție. Guvernul nostru a avut un angajament pe care îl respectă, de a nu crește impozitele, taxele, contribuțiile, pentru a încuraja dezvoltarea, investițiile, pentru a lăsa mai mulți bani către companii și cetățeni.”, a declarat Ludovic Orban.