Marcel Ciolacu, referitor la protestele polițiștilor: „Trebuie pusă ordine în lucruri!”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus, despre protestele polițiștilor, că s-a ajuns prea departe fiindcă guvernanții nu vor să asculte revendicările acestora.

24 feb. 2021, 14:00
Marcel Ciolacu, referitor la protestele polițiștilor: „Trebuie pusă ordine în lucruri!”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus, despre protestele polițiștilor, că s-a ajuns prea departe fiindcă guvernanții nu vor să asculte revendicările acestora.

Social-democrații vor sta de vorbă cu protestatarii, a dat asigurări Marcel Ciolacu, liderul PSD, pe Facebook.

„Am văzut că Iohannis și Cîțu nu au timp să îi asculte pe polițiștii care își cer în stradă drepturile. O facem noi la #PSD! S-a ajuns prea departe! Scenele de astăzi în care jandarmii se ceartă cu polițiștii la proteste sunt scandaloase și inimaginabile într-un stat normal. Trebuie pusă ordine în lucruri! Vom lucra împreună cu sindicaliștii din Poliție pentru ca legile care vizează sistemul de apărare și ordine publică să fie respectate de actuala guvernare”, a transmis Marcel Ciolacu.

Proteste în Bucureşti. Îmbrânceli între poliţişti şi jandarmi la uşa lui Iohannis. Poliţişti, săltaţi de jandarmi şi băgaţi în dube

Sute de sindicalişti au ieşit din nou în stradă. Sindicaliştii din Poliţie s-au adunat joi în faţa Palatului Cotroceni, revoltați că sporurile vor fi reduse. Jandarmii au intervenit şi le-au dat amenzi. De asemenea, au existat conflicte între forţele de ordine şi protestari. Şi în Piaţa Victoriei, dar şi în faţa Ministerului Transporturilor protestează sindicaliştii din Cartel Alfa, respectiv CFR-iştii.

Zeci de poliţişti protestează miercuri la Palatul Cotroceni faţă de măsurile de austeritate luate de Guvern. La protest au intervenit jandarmii care au aplicat amenzi protestatarilor în valoare de 4.000 de lei.

„A ajuns Jandarmeria să fie stat în stat. Am ajuns noi, polițiștii, să stăm într-un țarc? Nu le e rușine? Noi suntem militari și respectăm legea, dar stăm într-un țarc făcut de ei, nu spuneam nimic, după care ne amendează. Ne-au amendat cu 4000 de lei că nu am respectat distanța socială. Unde să o respecți? Unde te închid ei în 2 metri pătrați? De ce nu ne-au pus în față unde e spațiu mare? Să nu ne vadă Iohannis? Jandarmeria răspunde la comenzi politice.

Ei fac niște abuzuri foarte grave. Au venit și au confiscat o genată, fără niciun drept, iar pe colegul meu l-au împins. O să le facem plângere la parchet, nu se mai poate. Și pe mine, la ministerul Justiției, m-au scos din mulțime cu forța, la fel ca pe colegul meu“, a declarat Florin Stoica, secretar general al SNPP.

 


loading...
Partenerii noștri