Marcel Ciolacu îl acuză pe Iohannis de minciună: „Iar nu sunteți pe fază și ați rămas în urmă. Vă ajutăm noi, Guvernul doarme în bocanci”

Șeful PSD, Marcel Ciolacu, acuză Guvernul Cîțu și pe Klaus Iohannis de minciună, adăugând că Executivul "doarme în bocanci".

27 apr. 2021, 19:37
Marcel Ciolacu îl acuză pe Iohannis de minciună: „Iar nu sunteți pe fază și ați rămas în urmă. Vă ajutăm noi, Guvernul doarme în bocanci”

Șeful PSD, Marcel Ciolacu, acuză Guvernul Cîțu și pe Klaus Iohannis de minciună, adăugând că Executivul „doarme în bocanci”.

„Iohannis minte din nou pentru Guvernul Său!!!

”Din informațiile mele, până acum doar Portugalia a depus PNRR”.

Fals! Iar nu sunteți pe fază și ați rămas în urmă, domnule Iohannis. Vă ajutăm noi unde să găsiți informații solide și documente europene despre ce fac alte țări în timp ce Guvernul dvs doarme în bocanci.

Italia a depus PNRR AZI, așa cum a anunțat premierul Mario Draghi. Luați și citiți, domnule Iohannis. Mai mult, acum două zile, premierul Draghi a prezentat Planul în Parlament. Așa cum se face!!!!

Franța și Germania au prezentat azi în comun și vor depune joi, de asemenea, planurile lor la Comisia Europeană. Luați și citiți, domnule Iohannis. Planul Frantei și Planul Germaniei.

Spania a aprobat planul lor și îl vor trimite, de asemenea, la Bruxelles în foarte scurt timp. Luați și citiți de la ”socialistul” Pedro Sanchez, domnule Iohannis https://bit.ly/2R0Dlbc. Și planul Spaniei https://bit.ly/3gIW6dO

Numai Guvernul dvs, domnule Iohannis, s-a întors cu capul în traistă de la Comisia Europeană. Chiar dvs ați promis că PNRR va fi trimis până pe 30 aprilie, iar acum o dați la întors ca un școlar prins cu temele nefăcute.

Înțelegeți că nu puteți. Că aveți un guvern incapabil. Înțelegeți că e nevoie de consultarea mediului de afaceri, a sindicatelor și a organizațiilor neguvernamentale pentru a reuși.

Înțelegeți că toate țările civilizate au prezentat acest Plan în Parlamentele naționale.

Încetați să mai fiți pe contrasensul Europei!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Iohannis, despre PNRR: ”Nu există varianta respingerii”

Președintele României susține că Planul Național de Redrasare și Reziliență va fi acceptat de Comisia Europeană deoarece este un plan bun pentru România.

Klaus Iohannis anunță că PNRR va fi acceptat. Președintele consideră că șansele sunt de 100%, iar planul va fi acceptat de Comisia Europeană fiind unul bun pentru România. Mai mult decât atât, președintele susține că cei din poziție sunt supărați și vehiculează povești.

„Șansele sunt de 100%! Vom avea un plan bun, bun pentru România, acceptat de Comisia Europeană și îl vom pune în practică. Nu e niciun semn de întrebare aici. Sunt povești vehiculate din partea opoziției. Sunt supărați că sunt în opoziție, dar planul merge înainte”, a precizat președintele Klaus Iohannis.

Președintele a precizat că nu există varianta respingerii, menționând faptul că planul național nu este o jucărie politică, ci un plan care reflectă obiectivele României. Klaus Iohannis are încredere în PNRR și susține că acesta va fi implementat.

„Nu există varianta respingerii, nu e ca la examenul de Bacalaureat, unde ești admis sau respins. Este un plan național, nu este o jucărică politică. Acest plan național reflectă obiectivele României. Nu există varianta ca acest plan să fie respins. El poate fi negociat repede sau mai puțin repede. În final, el va exista și va fi implementat! ”, a spus Klaus Iohannis.