Marcel Ciolacu îl atacă pe Ludovic Orban privind pensia specială. „Să nu mai iasă cu minciuni. Nu beneficiez de pensie specială”

Marcel Ciolacu îl atacă pe Ludovic Orban privind pensia specială. Preşedintele PSD l-a acuzat pe premier că a spus "o minciună mare, după ce a susţinut că demisia lui Ciolacu este "praf în ochii românilor".

23 nov. 2020, 23:04
Marcel Ciolacu îl atacă pe Ludovic Orban privind pensia specială. „Să nu mai iasă cu minciuni. Nu beneficiez de pensie specială”
Marcel Ciolacu îl atacă pe Ludovic Orban privind pensia specială

„Am o rugăminte către Ludovic Orban, cel puțin în spațiul public, să nu mai iasă cu minciuni. Eu sunt la al doilea mandat, dar și la finalul primului am făcut același gest, pentru a nu beneficia de pensia specială.

Așa am simțit eu că este corect. După patru ani, fac același gest. Exact ce a afirmat și premierul Orban, dar spunând o minciună mare, că am un mandat întreg,” a declarat Marcel Ciolacu, la Realitatea PLUS.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu nu va beneficia de pensie specială. ”Voi demisiona din Parlament în ultima zi de mandat”

Marcel Ciolacu îl atacă pe Ludovic Orban privind pensia specială. „Impunem impozitare progresivă asupra unor venituri mari”

Mandatul lui Marcel Ciolacu din perioada 2012-2016 a încetat prin demisie, conform paginii oficiale a Camerei Deputaţilor.

„Domnul Orban vorbește toată ziua de cifre și de realizări mărețe, dar la cum numără zilele de mandat ale unui parlamentar pare că are nevoie urgent de meditații.

Nu-i nimic, poate va avea ocazia să se reacomodeze cu site-ul Camerei Deputaților. Are toate informațiile acolo, nu trebuie să mintă….mi-am dat demisia și în 2016”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Pe de altă parte, Ciolacu a precizat că PSD a iniţiat un proiect de lege pentru reglementarea pensiilor speciale.

„Noi am propus impozitarea, pentru că atunci nu trebuie modificate 20 de legi, pentru că impunem impozitare progresivă asupra unor venituri mari”, a precizat Ciolacu.

Ce a spus Ludovic Orban despre demisia lui Marcel Ciolacu din Parlament pentru a nu primi pensie specială

„În primul rând , dl Ciolacu și cu ceilalţi pesedisti, pe care i-a anunțat că își dau demisia ca să nu mai beneficieze de pensie specială, cei mai multi au mai multe mandate, deci ei deja beneficiază de pensii speciale. Ciolacu are un mandat întreg, 2012-2016, fiind la un al doilea mandat.

În al doilea rând, să minți cu atâta nerușinare românii, spunând că dacă îți dai demisia înainte de finalizarea mandatului tu nu mai beneficiezi de pensie specială, este de neacceptat. Pentru că nu este adevărat că cine isi da demisia nu mai beneficiază. Se calculeaza pensia cu perioada din mandat, 4 ani de mandat indemnizatia din acest mandat cu o zi în minus.

Este practic… Nici nu pot sa calific. PSD a inventat pensiile speciale”, a precizat Ludovic Orban, conform sursei citate.

Citeşte şi: Ludovic Orban, replică pentru Marcel Ciolacu după ce a anunţat demisia din Parlament. „O minciună sfruntată! Este praf în ochii românilor”