Marcel Ciolacu îl dinamiteaza pe Cîţu dupa anuntul că „economia duduie”. „România LOR, lapte şi miere, România REALĂ, numai scumpiri, Asta cum sună? Tot bine?”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacţionat imediat după anunţul de marţi seara al premierului Florin Cîţu, care a anunţat că economia românească a înregistrat o creştere de 13%.

17 aug. 2021, 20:42
Marcel Ciolacu îl dinamiteaza pe Cîţu dupa anuntul că „economia duduie”. „România LOR, lapte şi miere, România REALĂ, numai scumpiri, Asta cum sună? Tot bine?”

Marcel Ciolacu a făcut o comparaţie între situaţia economică imaginată de coaliţia PNL – USR PLUS, prezentată de premierul Florin Cîţu, şi punctul de vedere al PSD cu privire la subiect, pe care îl numeşte drept „România Reală”.

România #LOR: lapte și miere. România #REALĂ:
benzină: 6 lei,
curent: +25%,
gaz: +20%.
Asta cum sună, Florin Cîțu? Tot bine?„, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

În doar o jumătate de oră, postarea liderului PSD a înregistrat peste 300 de aprecieri şi a generat peste 60 de comentarii. „Eeee fix acum nu va poate răspunde pt ca se cazneste sa rezolve cu talibanii prin programul „revolutia bunei guvernari”, „Grav, f, grav. Nu știu cum se vor descurca oamenii la iarnă. Pentru domnul Citu este o distracție sau o face intenționat. Trebuie făcut ceva altfel vor suferii, mulți oameni. Putere să puteți face bine, PSD-ul este un partid puternic. Succes domnul Ciolacu!”, „România cea binecuvântată cu poporul ales pe sprânceană cu salarii umflate si pensii speciale popor plătitor de impozite si taxe pentru bunăstarea celor aleși. Doamne fă un bine si apară acest popor de nenorociri si de rozătoarele neamului acesta. Oprește vrajba și dușmănia si da un pic de minte oamenilor de bine”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Citeşte şi Florin Cîțu cheamă românii în armată: „8.400 de posturi pentru militarii voluntari”

Marţi seară, Florin Cîţu a anunţat o creştere cu 13% a economiei româneşti. „Dragi români, v-am promis veşti extraordinare din economie, 13% creştere economică. Sună bine, nu? Mai ales că am trecut împreună prin contextul nefericit de anul trecut, când economia globală a suferit cea mai mare lovitură din ultima sută de ani. Economia României, dar şi economiile altor state au fost închise. În acel moment nu aveam soluţia de astăzi, nu aveam vaccinul. (…)  În 2020, pentru a salva economia, am propus o serie de măsuri precum IMM Invest, reeaşalonarea datoriilor, amânarea plăţii impozitelor, amânarea plăţii ratelor la bancă. Am fost singurul optimist. Deşi nimeni nu avea încredere, am promis că economia României va avea o revenire rapidă, o revenire în V. Am lucrat din greu şi am reuşit. Iar pentru asta vă mulţumesc vouă, dragi românil! Nu aş fi reuşit fără voi. Adevăraţii eroi sunteţi voi”, a afirmat Cîţu, într-o declaraţie susţinută din biroul său de la Palatul Victoria.