Marcel Ciolacu îl ironizează pe Rareş Bogdan: „Întotdeauna trebuie să existe şi nea Ion de la raion. Nu înseamnă că eu trebuie să îi răspund”

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat miercuri că social-democraţii vor veni "cât de curând" cu o propunere pentru conducerea Ministerului Apărării, după demisia lui Vasile Dîncu.

26 oct. 2022, 12:43
Marcel Ciolacu îl ironizează pe Rareş Bogdan: „Întotdeauna trebuie să existe şi nea Ion de la raion. Nu înseamnă că eu trebuie să îi răspund”

Marcel Ciolacu l-a ironizat pe europarlamentarul PNL Rareş Bogdan, care spunea că, dacă cei de la PSD nu sunt în stare să propună o soluţie şi nu au, să le spună, pentru că „PNL în orice moment şi pentru orice portofoliu are soluţii”.

„În momentul acesta, Ministerul Apărării are la conducere omul care a condus acel minister și a fost șeful de Statul Major (n.r. Nicolae Ciucă). Deci nu este o problemă la Ministerul Apărării”, a declarat liderul PSD, întrebat de jurnaliști când va fi anunțat titularul de la Ministerul Apărării, în urma demisiei lui Dîncu.

La insistenţele jurnaliştilor prezenţi la târgul agricol Indagra, acolo unde a făcut miercuri o vizită, Marcel Ciolacu a declarat că PSD va veni cu o propunere „cât de curând”.

Despre varianta ca PSD să cedeze PNL conducerea Ministerului Apărării, Ciolacu a spus că nu este „o abordare serioasă un eventual troc, dar are loc o discuție în coaliție, cum e și normal”.

Citeşte şi: De ce a fost nevoit Vasile Dîncu să-și dea demisia, de fapt. Dezvăluiri din PSD

El l-a ironizat pe europarlamentarul PNL Rareş Bogdan, care spunea că, dacă cei de la PSD nu sunt în stare să propună o soluţie şi nu au, să le spună, pentru că „PNL în orice moment şi pentru orice portofoliu are soluţii”: „Întotdeauna trebuie să existe și nea Ion de la raion. Nu înseamnă că eu trebuie să îi răspund”.

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat, marţi, pentru News.ro, despre scenariul lansat de social-democraţi de a renunţa la ministerul Apărării, după demisia lui Vasile Dîncu, în schimbul unui minister liberal, că dacă cei de la PSD nu sunt în stare să propună o soluţie şi nu au, să le spună, pentru că PNL, în orice moment şi pentru orice portofoliu are soluţii. Rareş Bogdan a precizat, însă, că liberalii nu sunt dispuşi şi nu vor ceda absolut niciun portofoliu din cele pe care le au în acest moment.

Citeşte şi: VIDEO Marcel Ciolacu anunţă agricultorii că negociază la Bruxelles pentru modificarea PNRR: „Vrem să redirecţionăm două miliarde de euro către irigaţii”