Marcel Ciolacu îl taxează DUR pe Vlad Voiculescu! ”Bătaie de joc! Să vă fie rușine”

Liderul PSD a reacționat după ce ministrul Sănătății a fost observat fără mască de protecție pe holurile Parlamentului, în timp ce cetățenii sunt nevoiți să se înghesuie la cozi pentru a se vaccina.

29 mart. 2021, 17:02
Marcel Ciolacu îl taxează DUR pe Vlad Voiculescu! ”Bătaie de joc! Să vă fie rușine”

Marcel Ciolacu îl taxează DUR pe Vlad Voiculescu! Liderul PSD susține că ministrul Sănătății taie frunze la câini, în timp ce oamenii sunt siliți să se înghesuie la cozi pentru a se putea imuniza. De asemenea, acesta este de părere că actuala campanie de vaccinare a Florin Cîțu.

”Bătaie de joc!!! Voiculescu taie frunză la câini #fărămască prin Parlament, în timp ce oamenii sunt siliți să se înghesuie la cozi la vaccin! Așa arată campania de vaccinare a Guvernului Florin Cîţu ! #Haos și neputință! Și apoi vă mirați că oamenii s-au săturat de voi și de aberațiile voastre. Să vă fie rușine!!” , este mesajul postat de liderul Partidului Social Democrat.

Citește și: Guvernul nu ia în calcul relaxarea restricţiilor anti-COVID-19 după protestele de duminică

Marcel Ciolacu îl taxează DUR pe Vlad Voiculescu! Ministrul Sănătăţii, a reacţionat pe Facebook după ce a fost fotografiat, luni, fără mască de protecţie, pe holurile Parlamentului. Ministrul Sănătăţii a găsit primele scuze: era într-o conferinţă video şi pentru a bea apă! Potrivit legislaţiei, masca de protecţie trebuie purtată în orice spaţiu public închis, aşa cum este şi holul Parlamentului.

”Am fost filmat / fotografiat astăzi de jurnaliștii ProTV într-o încăpere a Parlamentului cu masca dată jos de la gură. Eram într-o conferință video mi-am dat jos masca pentru intervenție, pentru a mă face mai bine înțeles și pentru că îmi era sete – pentru a comunica mai clar și pentru a bea apă. Fără să spun că asta justifică greșeala, trebuie spus că am făcut asta fiind singur în încăpere – fără nicio persoană la mai puțin de 10 metri în jurul meu. La un moment dat mi-a fost atrasă atenția și mi-am pus la loc masca. Fără îndoială, am greșit și toate criticile sunt justificate. Regulile trebuie respectate”, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

Citește și: Vlad Voiculescu, fără mască pe holurile Parlamentului. Ce spune legea FOTO