Marcel Ciolacu îl vrea înapoi pe Robert Negoiţă: „Oferta este foarte clară: să se întoarcă acasă”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, după anunţarea exit-poll-urilor privind rezultatele alegerilor locale din București, că i-a făcut lui Robert Negoiţă oferta “de a se întoarce acasă”.

RomaniaTV.net
28 sept. 2020, 07:14
Marcel Ciolacu îl vrea înapoi pe Robert Negoiţă: „Oferta este foarte clară: să se întoarcă acasă”

Cu domnul Negoiţă am vorbit astăzi toată ziua şi oferta este foarte clară: să se întoarcă acasă. Şi cred că domnul Negoiţă se va întoarce în Partidul Social Democrat, unde îi este locul„, a declarat Marcel Ciolacu.

Potrivit rezultatelor parţiale, Robert Negoiţă a câştigat un nou mandat la Primăria Sectorului 3, cu 43% faţă de contracandidatul său de la PNL Adrian Moraru, care a obţinut abia 28,46% din total voturilor exprimate.

Reamintim că Negoiță a plecat cu scandal din PSD, iar apoi a pierdut șefia primăriei după o decizie a Prefecturii, ca urmare a faptului că şi-a depus candidatura la locale din partea altei formațiuni politice.

Citeste si Negocieri între Ponta şi Ciolacu, în direct la România TV. Ciolacu: „Dacă dl. Ponta ar dori să facem o fuziune ar fi foarte bine”

Marcel Ciolacu a comentat într-o conferinţă de presă înfrângerea Gabrielei Firea în cursa pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. Liderul PSD s-a declarat mulţumit de rezultate, considerând că partidul pe care îl conduce va avea cel mai mare număr de aleşi locali din România.

Am dublat votul politic pe Bucureşti, de la ultimele alegeri europarlamentare, când aveam un procent de 16,2%, iar acum, după cum arată exit-poll-urile, avem 33%. PNL este pe locul trei pe Bucureşti, ceea ce înseamnă că electoratul i-a sancţionat pe liberali pentru haosul din pandemie.

Vreau să o felicit pe Gabriela Firea pentru campania electorală pe care a dus-o. Estimările din țară ne spun că PSD e cel mai mare partid din România, cu cel mai mulți primari aleși. Suntem pe drumul cel bun! Invit pe cei care ocupă locul 3 pe București, PNL, să ne vedem la alegerile generale!”, a declarat Marcel Ciolacu, după anunţarea rezultatelor la Exit-Poll-uri. „Consider că drumul corect acesta este, reconstrucţie şi reorganizare a partidului. Vom avea cel mai mare număr de aleşi locali din România, în acest moment”, a mai spus liderul PSD.