Marcel Ciolacu încearcă o alianţă cu USR PLUS: „Ieşiţi de la guvernare sau votaţi moţiunea PSD! Ne vedem în plen, la vot!”

Scandalul dintre Florin Cîţu şi USR PLUS, care îl acuză pe premier că a introdus în secret programul Anghel Saligny pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern, este gata să rupă coaliţia, iar liderul PSD Marcel Ciolacu încearcă să profite.

01 sept. 2021, 15:52
Marcel Ciolacu încearcă o alianţă cu USR PLUS: „Ieşiţi de la guvernare sau votaţi moţiunea PSD! Ne vedem în plen, la vot!”
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Marcel Ciolacu a publicat un mesaj pentru USR PLUS, pe pagina sa de Facebook, prin care le cere lui Barna şi Cioloş să aleagă dintre două opţiuni, ambele presupunând un vot în Parlament: ori ies de la guvernare, moment în care ar trebui format un nou cabinet, ce ar trebui validat de cele două camere reunite, ori votează moţiunea pe care PSD o va depune la începutul sesiunii parlamentare de toamnă.

„Acești incompetenți aruncă din nou România într-o criză politică majoră doar pentru interesele lor. Din nou, și-au ales cel mai prost moment: când românii plătesc facturi duble la energie și gaze, iar prețurile au luat-o complet razna!

Pentru a nu fi din nou penibili, USRPLUS au doar două soluții: ieșiți de la Guvernare sau semnați moțiunea de cenzură a PSD!

Ambele variante înseamnă vot în Parlament! Vreți să contați măcar acum?! Atunci ne vedem în plen, la vot!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook imediat după ce Dan Barna a declarat că „toate opţiunile sunt pe masă” în ce priveşte rezolvarea conflictului din coaliţie.

Citeşte şi: Rareş Bogdan îi ia apărarea premierului Cîţu în disputa cu USR PLUS: „Programul Anghel Saligny nu este cu dedicaţie, nu-şi face Cîţu balconul din el. Râd şi curcile!”