Marcel Ciolacu, întâlnire cu Ella Haimi, soţia cetăţeanului româno-israelian Tal Haimi, răpit în Fâşia Gaza: Am încurajat-o să-şi păstreze speranţa şi încrederea

Şi preşedintele Senatului Nicolae Ciucă a avut, luni, o întâlnire cu ambasadorul Israeului la Bucureşti Reuven Azar şi cu Ella Haimi, soţia omânului care este ostatic în Fâşia Gaza.

31 oct. 2023, 17:12

Premierul Marcel Ciolacu a avut, marţi, o întâlnire cu Ella Haimi, soţia cetăţeanului româno-israelian Tal Haimi, răpit în Fâşia Gaza, el precizând că a încurajat-o să-şi păstreze speranţa şi încrederea. ”Îi suntem alături şi o vom sprijini să treacă peste această situaţie dramatică. Guvernul României şi toate autorităţile statului român menţin legătura strânsă cu Statul Israel şi fac tot ce este posibil pentru a-i ajuta pe toţi cei cărora acest război le-a adus suferinţă”, mai spune şeful Executivului.

Premierul Marcel Ciolacu a avut astăzi, la Palatul Victoria, o întâlnire cu Ella Haimi, soţia cetăţeanului româno-israelian Tal Haimi, răpit în Fâşia Gaza, afirmă Guvernul într-un comunicat.

”Am încurajat-o pe doamna Haimi să-şi păstreze speranţa şi încrederea. Ii suntem alături şi o vom sprijini să treacă peste această situaţie dramatică. Guvernul României şi toate autorităţile statului român menţin legătura strânsă cu Statul Israel şi fac tot ce este posibil pentru a-i ajuta pe toţi cei cărora acest război le-a adus suferinţă. Condamnăm cu fermitate actele de terorism şi atacurile asupra copiilor, femeilor şi civililor. Toate eforturile României se îndreaptă spre încetarea conflictului şi restabilirea păcii”, a afirmat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Fiica unui român imploră să fie salvată din mâinile teroriştilor Hamas. Daniela apare în clipul în care este criticat Benjamin Netanyahu VIDEO

La întâlnirea de la Palatul Victoria a participat şi ambasadorul Statului Israel în România, Reuven Azar. Secretar de stat în MAE, după întâlnirea cu soţia românului care este ostatic în Fâşia Gaza: România va continua eforturile diplomatice pentru eliberarea rapidă şi necondiţionată a ostaticilor

Secretarul de stat pentru afaceri globale şi strategii diplomatice în Ministerul Afacerilor Externe (MAE) Traian Hristea a avut, luni, o întâlnire cu Ella Haimi, soţia românului care este ostatic în Fâşia Gaza. El i-a transmis acesteia că România va continua eforturile diplomatice pentru eliberarea rapidă, sigură şi necondiţionată a ostaticilor.

„Mi-am exprimat astăzi întreaga empatie  pentru familia lui Tal Haimi, cetăţeanul cu dublu cetăţenie, israeliano-română, răpit de organizaţia teroristă Hamas. România va continua eforturile diplomatice pentru eliberarea rapidă, sigură şi necondiţionată a ostaticilor”, a scris Traian Hristea, luni pe reţeaua X.

Şi preşedintele Senatului Nicolae Ciucă a avut, luni, o întâlnire cu ambasadorul Israeului la Bucureşti Reuven Azar şi cu Ella Haimi, soţia omânului care este ostatic în Fâşia Gaza.

Soția românului aflat în mâinile teroriștilor, strigăt de ajutor pe aeroportul Otopeni: „Copiii mei știu că este posibil ca tatăl lor să nu se mai întoarcă niciodată”

„Am asigurat-o şi pe Ella şi pe Excelenţa sa ambasadorul Israelului la Bucureşti, de determinarea conducerii Senatului să susţină orice efort pe care instituţiile române abilitate îl vor face în relaţia cu statul Israel, pentru eliberarea lui Tal. Asemenea acte de terorism, îndreptate împotriva vieţii şi a libertăţii civililor nevinovaţi, trebuie să fie puternic condamnate”, a precizat Ciucă.