Marcel Ciolacu intervine în scandalul dintre un deputat AUR şi liderul deputaţilor PSD. „Bine că măcar s-au rezumat la un conflict verbal”

Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, a reacţionat în cazul scandalului izbucnit marţi între un deputat AUR şi liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, în care au fost înjurături şi ameninţări cu bătaia.

10 mai 2022, 19:41
Marcel Ciolacu intervine în scandalul dintre un deputat AUR şi liderul deputaţilor PSD. „Bine că măcar s-au rezumat la un conflict verbal”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că nu a asistat la scandal şi că este „bine măcar că s-au rezumat la un conflict verbal”.

„Nu am avut o discuţie. Am înţeles că a existat un incident după plecarea mea. Mă bucur că măcar nu a fost de faţă cu preşedintele Camerei. Niciun lider de grup, la Biroul permanent, nu a ridicat această problemă. O să vedem în perioada următoare. Bine că măcar s-au rezumat la un conflict verbal”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat marţi la Parlament, după Consiliul Politic Naţional al PSD, dacă a fost discutat incidentul în Biroul permanent al Camerei, potrivit News.ro.

„Vom vedea despre ce este vorba. Liderii de grup vor veni cu aceste propuneri”, a mai explicat Marcel Ciolacu.

Liderul social-democrat a explicat că rămâne de văzut dacă propun sancţiuni liderii de grup pentru cei doi parlamentari.

Citeşte şi: Scandal uriaş în Parlament. Un deputat AUR şi un altul de la PSD, la un pas de bătaie. „Valutistă e mă-ta, porcule!”

Un scandal cu injurii a avut loc, marţi, pe holurile Camerei Deputaţilor, între doi parlamentari de la AUR şi liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, care s-a lăsat cu înjurături şi cu ameninţarea cu bătaia. Parlamentarii AUR au vrut să îi reproşeze lui Simonis faptul că propunerea legislativă „Legea suveranităţii – Legea pentru protejarea interesului superior şi suveran al poporului şi al cetăţeanului român”, iniţiată de AUR, a fost respinsă de plen. Alfred

La ieşirea din sala de plen, deputatul AUR Dumitru Focşa l-a ameninţat pe Alfred Simonis cu bătaia, acuzându-l că vorbeşte urât.

Citeşte şi: Internauții români cer demisia lui Eduard Novak, după ce ministrul Sportului a amplificat scandalul momentului: „Rușine!”