Marcel Ciolacu cere demiterea Guvernului Orban: „Iohannis, te cațeri pe cadavre fără rușine pentru a ține la putere guvernul MORȚII!”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a lasat un atac dur la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, pe care îl numeşte "un politruc de cea mai joasă speță" şi "un jalnic mestecător de lozinci al PNL". "Iohannis, te cațeri pe cadavre fără rușine pentru a ține la putere guvernul MORȚII!", susţine Marcel Ciolacu, într-o postare pe Facebook.

17 nov. 2020, 18:48
Marcel Ciolacu cere demiterea Guvernului Orban: „Iohannis, te cațeri pe cadavre fără rușine pentru a ține la putere guvernul MORȚII!”
Marcel Ciolacu, atac furibund la adresa lui Klaus Iohannis

Marcel Ciolacu cere demiterea Guvernului Orban. „Iohannis, te cațeri pe cadavre fără rușine pentru a ține la putere guvernul MORȚII!”, susţine Marcel Ciolacu.

„Ești un politruc de cea mai joasă speță! Un jalnic mestecător de lozinci al PNL!”, spune preşedintele PSD într-o postare pe Facebook.

Marcel Ciolacu în acuză pe şeful statului că nu a făcut nimic pentru România deşi „TU ești de 6 ani președintele României”.

Marcel Ciolacu cere demiterea Guvernului Orban. „6 ani, Iohannis! Ai avut guvernele tale cu care ai făcut… nimic! Ce reforme ai făcut tu, Iohannis?! Unde e România educată, propagandistule?! În școlile închise??!
Dai vina fără rușine pe autoritățile locale ”pesediste”. Uita-te pe hartă, Iohannis! Zonele roșii, carantinate, sunt preponderent în județele conduse de baronii galbeni, Iohannis?! Câte zile au trebuit să treacă, Iohannis, ca să se carantineze Sibiul?! Acolo au murit și mor oameni pentru că autoritățile tremura de frica ”șefului” de la Cotroceni! Nu ți-e rușine?! Ce se întâmplă la Sibiu este expresia fidelă a propriului tău eșec, Iohannis!
Cine a pus Iohannis toți cioclii, coafezele și chelnerii cu școala vieții la conducerea spitalelor?! Cine a vrut, Iohannis, la începutul anului să privatizeze sănătatea?! Guvernul TĂU!!
Au murit oameni, Iohannis, în așteptarea unui pat la ATI în timp ce tu și guvernul tău de incompetenți mințiți în fiecare zi că măriți capacitatea! Fals! Tot autoritățile locale au făcut asta, nu VOI! Voi nu le-ați dat un LEU, în schimb îi arătați, cu nesimțire, cu degetul!
Iohannis, lasă alegerile! Le vei pierde! Ești de 6 ani președintele României și n-ai făcut nimic!”, a completat Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu vrea ca managerii spitalelor să nu mai fie numiţi politic. „Iohannis și Orban au refuzat însă orice sugestie. România a depășit deja 9.000 de morți COVID-19”

 

Demisia guvernului Orban, cerută de PSD

PSD solicită demisia imediată a premierului Ludovic Orban şi a ministrului Sănătăţii Nelu Tătaru pentru eşecul catastrofal în gestionarea pandemiei SARS-CoV-2.

„Daca e ora 18:00 e președintele Iohannis la televizor, căci nația are nevoie de lumină. Din păcate nu primim nimic decât vinovați din partea opusă dumnealui și laude pentru inepții care ne guvernează.

Azi, pentru că au murit oameni, mult prea mulți, iar Piatra Neamț e doar ultima și cea mai cumplită dramă, președintele trebuie să facă un singur anunț: Solicitarea DEMISIEI guvernului Orban, ACUM!

Orice guvern interimar e mai bun decât această oaste de strânsură…”, a scris Lucian Romascanu pe Facebook.