Marcel Ciolacu le răspunde celor care îl acuză că va merge la biserică de Paşti: „Neomarxiştilor fără Dumnezeu, treaba voastră e să guvernaţi, nu să rescrieţi Biblia!”

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care îi acuză pe guvernanţi că au luat măsuri aberante în vederea combaterii pandemiei de Covid, măsuri care i-au scos pe români în stradă, fără ca protestele să fie în vreun fel politizate.

30 mart. 2021, 13:11
Marcel Ciolacu le răspunde celor care îl acuză că va merge la biserică de Paşti: „Neomarxiştilor fără Dumnezeu, treaba voastră e să guvernaţi, nu să rescrieţi Biblia!”

Marcel Ciolacu spune că se va duce la biserică pentru a asista la slujba de Paşti, respectând măsurile de siguranţă sanitară, deoarece este un drept al său şi susţine că Angela Merkel a înţeles că nu poate restrânge acest drept cetăţenilor nemţi.

„Nu mai încercați să vedeți politizare acolo unde e doar #disperare, sărăcie și silă pentru modul în care guvernați!!!

Nu pedepsiți un popor întreg pentru că nu sunteți voi în stare să închideți 5 cluburi care nu respectă regulile. Nu e vina oamenilor că ați pus statul român în genunchi și nu sunteți în stare de nimic!

Marcel Ciolacu: „Oamenii simpli nu au slugi, ca voi, care să le facă cumpărăturile”

Lumea a ieșit în stradă din disperare, din #sărăcie și pentru că s-a săturat de voi și de #aberațiile voastre! Le-ați distrus locurile de muncă! Le-ați ținut copiii fără școală! Le-ați închis afacerile! Oamenii simpli nu au slugi ca voi, care să le facă cumpărăturile. Oamenii simpli muncesc la ora la care voi închideți magazinele!

Soluția nu e cea cu care sunteți obișnuiți, aruncarea vinei pe alții. Soluția este #regândirea restricțiilor aberante introduse. Iar, dacă voi nu sunteți în stare, este momentul ca președintele Iohannis, cel care v-a încredințat această guvernare eșuată, să revină de la plantat copaci și să-și asume responsabilitatea!

PS: Politicienii # mă acuză că am spus că voi merge la Biserică de Paște, desigur respectând toate normele sanitare. Neomarxiștilor fără Dumnezeu, chiar și Cancelarul Merkel a recunoscut că a greșit când s-a grăbit să le îngrădească nemților acest drept. Treaba voastră e să guvernați țara, nu să rescrieți Biblia!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Citeşte şi: George Simion îi dă replica prefectului Capitalei, care a acuzat partidul AUR pentru manifestaţiile violente de luni seară: „Incidentele s-au desfăşurat în afara cadrului protestului”