George Simion îi dă replica prefectului Capitalei, care a acuzat partidul AUR pentru manifestaţiile violente de luni seară: „Incidentele s-au desfăşurat în afara cadrului protestului”

Copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, i-a răspuns prefectului Capitalei, Alin Stoica, după ce acesta din urmă a găsit AUR-ul vinovat pentru incidentele de aseară.

30 mart. 2021, 11:56
George Simion îi dă replica prefectului Capitalei, care a acuzat partidul AUR pentru manifestaţiile violente de luni seară: „Incidentele s-au desfăşurat în afara cadrului protestului”

George Simion a declarat că protestul organizat de partidul AUR a avut ca loc de desfăşurare Piaţa Victoriei, iar după încheierea acestuia oamenii au plecat către case şi în acest context, în afara cadrului protestului, au apărut incidentele violente din zona Piaţa Unirii.

„Mitingul s-a terminat în Piața Victoriei și toată lumea a plecat spre casă. Normal că fiecare incident este regretabil, mai ales că acestea s-au desfășurat în afara cadrului protestului”, a declarat pentru Bugetul.ro George Simion.

George Simion a criticat vehement bâlbele autorităților și a acuzat că Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR, în loc să conducă țara, se răzbună pe AUR, un partid pe care îl văd ca „un dușman principal”.

George Simion: „Noi am participat la proteste, ei nu participă la guvernare”

„Noi am participat la proteste, dar ei nu participă la guvernare! Nu fac ce ar trebui să facă. Se războiesc între ei pentru a crește sau a scădea numărul de cazuri, numărul de raportări, fie că vorbim de morți, fie de vaccinări.

Ei ar trebui să conducă o țară și au ca dușman principal pe cei pe care îi văd că le-ar fura puterea, pe AUR”, a mai spus liderul AUR pentru sursa citată.

Alin Stoica, prefectul Capitalei, a găsit, luni dimineața, vinovatul pentru incidentele de luni noapte.

„Este de notorietate publică că aceste proteste au fost organizate de un anumit partid și de un anumit lider al acelui partid”, a afirmat Stoica.

Citeşte şi: Sondaj AVANGARDE. Ministrul Sănătăţii, prăbuşire absolută. Românii convinşi că Voiculescu nu va putea rezolva problemele legate de sistemul medical