Marcel Ciolacu: Nu am înţeles de ce a fost exclus Neacşu din partid. La el nu a fost nimic palpabil

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD Buzău, spune că nu înţelege motivele pentru care Marian Neacşu, fost secretar general al formaţiunii, a fost exclus din partid.

RomaniaTV.net
07 nov. 2018, 11:50
Marcel Ciolacu: Nu am înţeles de ce a fost exclus Neacşu din partid. La el nu a fost nimic palpabil

„Îmi pare foarte rău că domnul Neacşu a fost exclus din partid. Şi în CExN am spus, domnul Ţuţuianu a greşit cu ceva palpabil, la domnul Neacşu nu a fost nimic palpabil. Asta a fost părerea mea. Nu am înţeles de ce a fost exclus domnul Neacşu, de asta am votat împotrivă şi oricum aş fi votat împotriva oricărei excluderi”, a spus Marcel Ciolacu, citat de Agerpres.

Ciolacu este de părere că în cazul lui Adrian Ţuţuianu greşeala a fost că „s-au dat acele înregistrări”.

El a precizat că este supărat „cu aceste excluderi” şi că a vorbit cu parlamentarii PSD de Buzău care i-au spus că nu consideră că s-a procedat corect în acest caz.

Totodată, Ciolacu a menţionat că nu a vorbit despre această ”supărare” cu liderul PSD Liviu Dragnea, dar a avut cu acesta o întâlnire marţi, în biroul de la Camera Deputaţilor, la care a participat şi fostul premier Mihai Tudose şi în cadrul căreia au vorbit „despre nişte legi şi nişte probleme pe energie”. 

Citeşte şi: Adrian Ţuţuianu: Fostul preşedinte al CJ Dâmboviţa, Oprea, a mers la mai mulţi primari şi le-a spus că Stănescu nu va mai fi la MDARP


loading...