Marcel Ciolacu: „Opoziţia nu are dreptul să depună moţiuni. Asta e România normală a preşedintelui Iohannis”

Marcel Ciolacu, liderul PSD, l-a acuzat pe Klaus Iohannis, în direct la România TV că a devenit "președintele PNL-ului și la fiecare ieșire înjură partidul din opoziție". De asemenea, preşedintele Camerei Deputaţilor a catalogat atacurile şefului statului la adresa PSD drept "ridicole".

RomaniaTV.net
02 sept. 2020, 16:03
Marcel Ciolacu: „Opoziţia nu are dreptul să depună moţiuni. Asta e România normală a preşedintelui Iohannis”

Ciolacu a reacţionat, după ce Klaus Iohannis a afirmat că PSD ar pune în pericol România prin iniţierea unei moţiuni de cenzură pentru a dărâma Guvernul Orban.

„Asta e România normală a preşedintelui Iohannis. Opoziţia nu are dreptul să depună moţiuni. Ministrul Transporturilor voie să facă accidente identice cum a fost cel al domnului Oprea, dar nu este vinovat. Toată lumea este vinovată, dar mai puţin Guvernul, miniştrii săi şi dânsul în persoană. În rest, toată lumea este iresponsabilă”, a declarat Marcel Ciolacu, la România TV.

„Nimeni nu ştie în acest moment cum se deschid şcolile sau cum se vor desfăşura alegerile locale. Înţeleg această sete de a avea un duşman mereu în PSD. Toată lumea s-a săturat de această placă. Nici nu mai luăm în seamă aceste atacuri pentru că sunt ridicole”, a adăugat preşedintele PSD.

Citeşte şi Marcel Ciolacu: „Iohannis trebuia să facă un singur lucru: să ceară demisia urgentă a lui Bode!”

Ciolacu acuză PNL că a promis posturi parlamentarilor PSD

„Nu au venit parlamentarii proprii. Păi dacă i-a furat PNL-ul? S-a dus şi le-a făcut oferte să-i prindă şi încurajează traseismul şi pe urmă n-au fost prezenţi. S-au făcut nişte promisiuni. Ştiu şi eu de promisiunile făcute deputatului de Arad că va fi secretar de stat la Transporturi.

Dubla măsură cu care deschid păcănelele, dar nu deschid bisericile şi restaurantele, în funcţie de interesele Guvernului. (…)

Președintele României a devenit președintele PNL-ului și la fiecare ieșire înjură partidul din opoziție”, a spus Marcel Ciolacu.

Iohannis: „PSD nu-şi poate stăpâni setea de putere. Încetaţi cu aceste jocuri cinice care nu fac decât să provoace neîncredere”