Marcel Ciolacu: Preşedintele României trebuie să renunţe să mai fie şi preşedintele PNL

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că președintele României ar trebui să renunțe să mai fie și președintele PNL. De asemenea, politicianul susține că prioritatea partidului este siguranța românilor, iar din această cauză consideră că alegerile parlamentare ar trebui anulate.

RomaniaTV.net
22 oct. 2020, 09:48
Marcel Ciolacu: Preşedintele României trebuie să renunţe să mai fie şi preşedintele PNL
Ciolacu, despre legea privind deschiderea pieţelor. "Iohannis minte din nou! A mințit cu vaccinul, a mințit cu infectările și acum minte și cu piețele!"

”Fac în continuare un apel la preşedintele României să încerce măcar să devină preşedintele tuturor românilor, să scape de această povară de a fi nevoit să mintă, să acopere acest guvern incompetent. Cifrele de astăzi ne dovedesc că măsurile de prevenire și măsurile urgente care trebuie luate nu sunt cele corecte. Consider că România nu este pregătită să intre în campanie electorală în două săptămâni. Prioritatea noastră trebuie să fie sănătatea românilor. Președintele României trebuie să renunțe să mai fie și președintele PNL” , susține președintele PSD.

”Am făcut un apel la toate forțele României, în special la președinte. La premier nu este nevoie să apelez pentru că uitați-vă în ce situație sanitară este România” , a declarat Marcel Ciolacu.

”Încercați să îi protejați pe cei dragi cât puteți de mult” a fost îndemnul președintelui PSD.