Marcel Ciolacu, prima apariţie după ce a leşinat în timpul conferinţei de presă. Ce diagnosticat a primit politicianul

Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat, a declarat la Antena3 faptul că de mâine va reveni la muncă, după ce duminică a leșinat în timpul unei conferințe de presă.

RomaniaTV.net
13 mai 2020, 18:04
Marcel Ciolacu, prima apariţie după ce a leşinat în timpul conferinţei de presă. Ce diagnosticat a primit politicianul

Președintele PSD susține că nu este nimic grav, fiind de vină mai mulți factori externi cum ar fi stresul, supărarea, oboseala, dar și o cădere de tensiune.

Citește și:Marcel Ciolacu a leşinat în conferinţa de presă. Preşedintele interimar PSD a ieşit din sediu şi a plecat la doctor cu maşina personală

”Acum sunt funcțional 100%. De mâine o să merg la serviciu. Am avut o sincopă. Am fost mai multe zile să-mi fac analizele la Spitalul Militar. Voi primi tratament. Nu este foarte grav ce am. Au fost și anumiți factori externi care au influențat – stres, supărare, oboseală, dar și o cădere de tensiune”, a zis Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău, duminică, în timpul conferinţei de presă pe care o susţinea la sediul partidului. Politicianul prezenta în faţa presei propunerile din planul de relansare a economiei, intitulat ”Repornim România”. Conferinţa a fost întreruptă în momentul în care i s-a făcut rău. Ulterior, acesta şi-a revenit şi a plecat cu maşina la spital.