Ciolacu, răspuns pentru Şerban Nicolae: Şi Hagi, fiind Hagi, mai mergea la antrenamente cu colegii, avea planuri împreună cu colegii

Marcel Ciolacu a venit cu un răspuns tranşant pentru Şerban Nicolae, după ce acesta s-a comparat cu Gheorghe Hagi. Liderul PSD a declarat că şi politica e un joc de echipă.

RomaniaTV.net
26 oct. 2020, 20:53
Ciolacu, răspuns pentru Şerban Nicolae: Şi Hagi, fiind Hagi, mai mergea la antrenamente cu colegii, avea planuri împreună cu colegii

„Şi Hagi, fiind Hagi, mai mergea la antrenamente cu colegii, avea planuri împreună cu colegii, făceau scheme împreună cu colegii, că şi Hagi presupun că nu dădea atâtea goluri dacă restul de colegi nu-i dădeau pase. Şi politica este un joc de echipă. Dacă nici organizaţie din Bucureşti, de la niciun sector, nu a venit cu propunerea de a te regăsi pe listă, pentru mine a fost un mare semn de întrebare. Până să se supere Şerban, ar trebui să fie şi pentru el acest semn de întrebare”, a spus Marcel Ciolacu.

Şeful social-democraţilor a spus că regretă că nu mai e coleg cu Şerban Nicolae însă a spus că nimeni din PSD Bucureşti nu l-a propus pe Nicolae drept candidat pentru alt mandat la Parlament. Aceeaşi situaţie similară a fost subliniată şi în cazul Ecaterinei Andronescu.

„Nu ai ajuns parlamentar şi pe urmă nu mai ai nicio legătură cu organizaţia de bază care te-a propus. Patru ani trebui să ţii legătura şi să ajuţi oamenii respectivi”, a explicat el, la B1.