Marcel Ciolacu, reacţie după ce Ordonanţa de Urgenţă pe alegerile anticipate a fost publicată

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, a reacţionat după ce Ordonanţa de Urgenţă pe alegerile anticipate a fost publicată în Monitorul Oficial.

RomaniaTV.net
14 feb. 2020, 16:40
Marcel Ciolacu, reacţie după ce Ordonanţa de Urgenţă pe alegerile anticipate a fost publicată

Preşedintele interimar al PSD a reacţionat, pe Facebook, la ordonanţa de urgenţă pe alegerile anticipate care a fost publicată în Monitorul Oficial.

„PNL a legiferat astăzi TURISMUL ELECTORAL! O ordonanță nelegiuită, cu aviz NEGATIV de la Consiliul Legislativ, care va transforma România într-un rai al fraudelor electorale! O batjocură la adresa democrației!

Ce garanție vor avea românii că reprezentanții lor vor fi aleși corect?! Atât timp cât oricine va putea vota oriunde?! Este corect ca un bucureștean să decidă reprezentantul unui brașovean? Sau invers?

Lucrurile sunt clare: Orban încalcă statul de drept și s-a folosit de funcția pe care vremelnic o deține pentru a servi DOAR interesele PNL! Nimic pentru interesele românilor!

Vom sesiza de urgență Avocatul Poporului ca să oprească acest șir întreg de abuzuri și ilegalități! Legiferarea turismului electoral de către PNL trebuie stopată la Curtea Constituțională!”, consideră Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, după decizia CCR privind legea bugetului: „Nu am vrut să blocăm ţara”