Marcel Ciolacu: Revocarea Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu

Liderul PSD Marcel Ciolacu spune că revocarea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii a venit mult prea târziu pentru mulţi români care şi-au pierdut viaţa sau şi-au distrus sănătatea.

14 apr. 2021, 11:40
Marcel Ciolacu: Revocarea Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu
Marcel Ciolacu: Revocarea Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu

Marcel Ciolacu a avut o primă reacţie după ce Florin Cîţu la demis pe Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii.

Marcel Ciolacu: PNL, USR+ și UDMR să nu îndrăznească să mai pună astfel calamități în fruntea Sănătății, precum Voiculescu sau Tătaru

Citeşte şi OFICIAL: Vlad Voiculescu DEMIS de premierul Florin Cîţu. Dan Barna va fi ministru interimar al Sănătăţii

„Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu pentru mulți români care și-au pierdut viața sau și-au distrus sănătatea!
Sunt 4 luni în care au ars spitale, în care morții de COVID au fost batjocoriți, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuați din spital în miez de noapte, în care pacienții au murit cu zile din cauza avariilor de la instalațiile cu oxigen.

4 luni în care Iohannis a tăcut, iar Cîțu și întreaga Coaliție a Austerității au protejat acest ministru catastrofă!

PNL, USR+ și UDMR să nu îndrăznească să mai pună astfel calamități în fruntea Sănătății, precum Voiculescu sau Tătaru. E timpul să pună un profesionist care știe ce trebuie făcut în această criză sanitară!”, a scris liderul PSD pe pagina de Facebook.

Citeşte şi Andreea Moldovan, demisă şi ea de Florin Cîţu după gafa privind carantinarea Bucureştiului

Premierul Florin Cîțu este nemulțumit că secretarul de stat Andreea Moldovan, din Ministerul Sănătății, a trimis la publicare în Monitorul Oficial un ordin cu reguli mai dure pentru carantinarea localităților.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, cel care a promovat-o pe Moldovan în funcția de secretar de stat, s-a opus însă acestei eventuale demiteri.

Nemulțumirea premierului vine atât din faptul că nu a fost informat în legătură cu noul ordin, cât și din eventualul impact pe care modificările l-ar avea asupra situației unor localități precum Bucureștiul, care ar putea fi carantinate mai ușor din cauza numărului de cazuri de infectări cu noul coronavirus. În plus, Cîțu este nemulțumit de mai mult timp de colaborarea cu Voiculescu, căruia i-a și reproșat lipsa de comunicare.

Florin Cîţu a confirmat public, pe pagina sa de Facebook, informaţia care apăruse pe surse în cursul dimineţii de miercuri, anunţând că i-a demis pe Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, şi pe Andreea Moldovan, secretar de stat şi mâna dreaptă a lui Voiculescu.

„Astăzi i-am înaintat domnului președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea Ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi.”, a scris Florin Cîţu pe Facebook.


loading...
Partenerii noștri