Marcel Ciolacu: „România a ajuns captivă unei găşti de iresponsabili”

Preşedintele PSD a avut un mesaj dur pe Facebook înainte cu o zi de o nouă rundă de negoiceri pentru refacerea Coaliţiei de guvernare.

14 oct. 2021, 11:54
Marcel Ciolacu: „România a ajuns captivă unei găşti de iresponsabili”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, îi cere președintelui Klaus Iohannis să coboare printre români să le vadă suferința, lacrimile și revolta pentru situația din țară. Marcel Ciolacu susține că românii au ajuns la limită, iar ruptura dintre conducători și popor este mai mare ca niciodată.

Lista miniştrilor cu care Dacian Cioloş ar putea forma un guvern exclusiv USR. Vlad Voiculescu şi Stelian Ion sunt în cărţi
”România a ajuns captivă unei găști de iresponsabili, preocupați doar de funcții, bani și satisfacerea orgoliilor politice! Niciodată, în istoria modernă a României, ruptura dintre cei care conduc țara și populație nu a fost atât de mare.

Desemnarea, în batjocură!, a lui Cioloș când românii nu mai au loc – nu doar în spitale, dar și în cimitire! – arată cât de rupt de realitate, cât de cinic și cât de lipsit de responsabilitate este Iohannis!

PSD depune un proiect de lege pentru garantarea unui salariu minim brut de 3.000 în agricultură
Aproape 400 de morți pe zi! După ce, în urmă cu trei luni, Iohannis spunea că a rezolvat pandemia. Dacă astăzi președintele ar fi față în față cu o familie care și-a pierdut un bunic, o mamă sau un copil, oare ce le-ar spune?? Tot că a învins pandemia??!

E prea mult! Cred că a venit momentul ca Iohannis să coboare printre români, să le vadă suferința, să le vadă lacrimile și, măcar în ultimul ceas, să ia o decizie corectă. Un guvern de specialiști apolitici, care să gestioneze pandemia și economia, până la organizarea alegerilor anticipate!

După atâta distrugere, e momentul să se apuce și să #construiască! Datoria președintelui este să găsească #soluții pentru probleme românilor: epidemia și veniturile care scad dramatic!”, scrie Marcel Ciolacu.

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, premier desemnat, a afirmat joi seară că foştii parteneri l-au rugat să aştepte până joi „pentru a vedea dacă partidele lor sunt de acord sau nu să reformăm coaliţia”. „Am decis să aştept până vineri (…) am decis să aştept, pentru că un eventual guvern susţinut de Coaliţie ar fi cel mai bun lucru acum”, susţine el. Cioloş arată că şi-ar dori „să terminăm acest balet al divertismentului politic în care persoanele sunt mai importante decât rezultatul”.

 


loading...
Partenerii noștri