Marcel Ciolacu şi-a făcut testul Covid înainte de a veni la România Tv: „Nu mi-am văzut mama de cinci luni”

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, la România TV, că nu merge la nicio întalnire până nu se testează de coronavirus.

18 nov. 2020, 21:48
Marcel Ciolacu şi-a făcut testul Covid înainte de a veni la România Tv: „Nu mi-am văzut mama de cinci luni”
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a făcut multe dezvăluiri în direct la România TV. „PSD este cel care aproape a triplat salariile medicilor. Faptul ca nu au votat cu PSD este cea mai mica problema, bine ca au ramas in Romania si am avut acum cadre medicale. Este evident ca sistemul de sanatate are nevoie de investitii majore. Toate acestea vor produce impozite, trebuie doar sa fii inventiv si sa ai curaj sa le faci”, a spus liderul PSD.

Marcel Ciolacu: „Iohannis am impresia că mi-a luat locul, se crede în opoziţie. Face campanie electorală”

„Sunt curios cati bani vor taia de la investitii la rectificare. Va voi da maine toate sumele. Noi vorbim de bugetul aflat in executie, ei nu au facut investitiile, santierele publice puteau functiona.

Inteleg ca PSD e de vina, a iesit domnul Citu si a zis ca economia duduie. A iesit Comisia Europeana azi si a zis ca e dezastru in Romania. Noi spunem de 6 luni, au zis ca suntem partinitori, dar si CE minte? Nu ar fi cazul sa nu imi mai raspunda mie si sa le raspunda lor?

Marcel Ciolacu: Paul Stănescu are COVID-19. A avut simptome și se tratează la domiciliu

Marcel Ciolacu, liderul PSD, spune că este expus la o posibilă infectare cu SARS-CoV-2, astfel că se testează frecvent. Marcel Ciolacu s-a aflat miercuri seara în direct la România TV. Acesta a precizat, printre altele, că se testează periodic împotriva noului coronavirus și că nu și-a vizitat mama de cinci luni, de teama virusului.

”Domnul Stănescu este în izolare, la fel domnul Dîncu. Eu nu mi-aș permite să îmbolnăvesc pe cineva. Eu nu mi-am văzut mama de cinci luni, pentru că în virtutea meseriei pe care o am sunt cel mai expus. Mi-am făcut testul înainte de a veni aici, vi l-am și adus. Nu merg la nicio întâlnire până nu mă testez

„Doamne fereste ca dupa alegeri sa ramanem tot cu Orban, Anisie, Tataru, Citu. Domnul Stanescu este in izolare, la fel domnul Dancu. Eu nu mi-as permite sa imbolnavesc pe cineva. Eu nu mi-am vazut mama de cinci luni, pentru ca in virtutea meseriei pe care o am sunt cel mai expus. Mi-am facut testul inainte de a veni aici, vi l-am si adus. Nu merg la nicio intalnire pana nu ma testez”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, răspunde acuzaţiilor preşedintelui Klaus Iohannis. pe care îl cataloghează drept „un politruc” care îl „cocoloşeşte” pe şeful Guvernului, Ludovic Orban. Ciolacu susţine că PNL este responsabil pentru starea sistemului sanitar, afirmând că 17 din ultimii 30 de ani acest domeniu a fost condus de liberali. „E ruşinos unde s-a ajuns, este ruşinos din partea unui preşedinte care coboară ştacheta atât de jos într-o luptă politică care nu este a lui. Preşedintele are alt rol constituţional. E campanie electorală ce face preşedintele”, susţine liderul social-democrat.