Marcel Ciolacu şi-a luat o zi liberă după ce duminică a leşinat la conferinţa de presă

Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a organizat duminică o conferinţă de presă în care să anunţe planul de redresare a economiei propus de PSD. Înspre sfârşitul acestei conferinţe, lui Marcel Ciolacu i s-a făcut rău în direct, a părut că-şi pierde echilibrul şi transmisia a fost întreruptă.

RomaniaTV.net
11 mai 2020, 07:20
Marcel Ciolacu şi-a luat o zi liberă după ce duminică a leşinat la conferinţa de presă

Preşedintele interimar al PSD a anunţat duminică, la câteva ore după incident, că se simte bine şi este gata să revină la muncă.

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu!
Mulțumesc familiei mele, prietenilor, colegilor de partid, jurnaliștilor și tuturor celor care ați fost alături de mine și mi-ați dat mesaje de susținere!
Nu în ultimul rând, le mulțumesc cadrelor medicale de la Spitalul Militar pentru investigațiile făcute. Totul este în regulă.
Mă întorc la treabă!”, a scris Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Totuşi, din informaţiile difuzate de România TV, preşedintele Camerei Deputaţilor şi-a luat luni o zi liberă în care să se odihnească, mai ales că este foarte posibil ca episodul de duminică să fi fost provocat de stres şi oboseală.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu a leşinat în conferinţa de presă. Preşedintele interimar PSD a ieşit din sediu şi a plecat la doctor cu maşina personală


loading...