Marcel Ciolacu: Singura prioritate a Guvernului PNL a fost şi este închiderea economiei

Liderul PSD Marcel Ciolacu acuză Guvernul Orban că nu a luat nicio măsură de sprijin real pentru firmele românești în cele trei luni de la izbucnirea epidemiei de coronavirus şi că "toate acțiunile lor, toate minciunile, toate bâlbele, tot haosul provocat demonstrează clar că singura prioritate a Guvernului PNL a fost și este închiderea economiei".

RomaniaTV.net
26 mai 2020, 13:59
Marcel Ciolacu: Singura prioritate a Guvernului PNL a fost şi este închiderea economiei

„Nici acum nu iau nicio măsură reală de repornire a economiei. Mai mult, încearcă să ne convingă că totul trebuie să rămână în continuare închis. Industrie NU. Agricultură NU. Turism NU. Terase și restaurante NU. Mall-uri NU. Doar șomaj, firme românești în prag de faliment, producători români lăsați la mila sorții și prăbușirea nivelului de trai al românilor!”, a acuzat preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a anunţat că astăzi a avut o întâlnire cu liderul Blocului Național Sindical, Dumitru Costin, și cu reprezentanții Șantierelor Navale din Constanța, Mangalia, Brăila și Galați.

„Pentru PNL, și cei din industria navală sunt la fel de neimportanți precum cei din HORECA și nu merită sprijiniți! Însă pentru miile de familii care câștigă o pâine pe șantierele navale locurile lor de muncă sunt vitale. De aceea, vom găsi în Parlament soluțiile legislative necesare pentru a veni în sprijinul acestor oameni!”, a mai precizat liderul PSD.


loading...