Marcel Ciolacu spune că i-a fost anulată emisiunea la TVR1: E un abuz. O nemernicie. Anunţul făcut de preşedintele PSD

Marcel Ciolacu vine cu acuzaţii grave. Preşedintele PSD susţine că joi de la ora 17.00 trebuia să participe la emisiunea „Romania9” de pe TVR1, moderată de jurnalistul Ionuț Cristache.

02 sept. 2021, 23:49
Marcel Ciolacu spune că i-a fost anulată emisiunea la TVR1: E un abuz. O nemernicie. Anunţul făcut de preşedintele PSD

Marcel Ciolacu spune că i-a fost anulată emisiunea la TVR1. Emisiunea a fost scoasă fără vreun motiv de pe post. Jurnalistul Ionuț Cristache a povestit și el pe contul personal de facebook că a fost anunțat de conducerea TVR, „mai exact de Eduard Darvariu”, că emisiunea #Romania9 de joi, ca și cea de miercuri, va fi scoasă de pe post și înlocuită cu o ediție specială.

Marcel Ciolacu spune că i-a fost anulată emisiunea la TVR1: E un abuz. O nemernicie. Anunţul făcut de preşedintele PSD

„Este o nemerncie. Pur și simplu mi-au anulat emisiunea de la TVR. Adică televiziunea publică anulează emisiunea opoziției. Păi ce face domnul Iohannis, nu ar trebui să fie el responsabil să urmărească respectarea Constituției. Unde este libertatea de exprimare. După 30 de ani de la Revoluție, uitați ce nenorocire se întâmplă…ce abuz…să nu avem dreptul să vorbim”, a comentat Ciolacu.

„Asta în condițiile în care invitatul zilei era cunoscut, era de interes public ca vocea celui mai mare partid din opoziție să se audă la Televiziunea Publică, în contextul crizei actuale! Așa înțelege conducerea Televiziunii Publice libertatea presei!”, spunea  Cristache pe contul său de Facebook.

Totodată, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat joi seara, în emisiune la RomâniaTV, că PSD nu va depune moțiunea de cenzură împotriva guvernului Cîțu, atâta timp cât nu va avea garanția că adună suficiente voturi pentru ca aceasta să fie adoptată. În schimb, spune Ciolacu, PSD va vota o moțiune depusă de AUR împreună cu USR PLUS.

„Vă spun aici în premieră. Să depună USR și AUR moțiunea, iar PSD votează și pică guvernul. Să semneze ei împreună moțiunea să o depună în Parlament și toți colegii mei, 157, vor vota”, a afirmat președintele PSD în emisiune la România TV.

Marcel Ciolacu a apreciat că AUR și USR au suficiente semnături pentru a avea posibilitatea să depună moțiunea.

„Să vină cu moțiunea. N-au voturi să depună moțiune? Să vină cu ea. Discutăm textul și votăm”, a spus Ciolacu.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu: Cîţu a refuzat scăderea TVA-ului propusă chiar de furnizorii de utilităţi, dar a alocat bani pentru ca primarii PNL să-l voteze pe el la Congres